Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cute! Dit is de vriendin Enzo knol

Enzo Knol is een van de meest bekende vloggers van Nederland. Hierdoor is het ook niet gek dat iedereen ook zijn vriendin kent. Een hele tijd hebben de twee het geheim weten te houden, toch was zijn vriendin al vaker in beeld in de vlogs van Youtuber Enzo Knol. Oplettende kijkers hadden wel door dat er iets speelde, daarom hebben de twee middels een Q&A bevestigd dat ze nu een koppel vormen.

Wie is de vriendin van Enzo Knol?

Niet iedereen zal haar kennen, misschien van eerdere vlogs van Enzo Knol of wanneer je een echte schaatsliefhebber bent. De vriendin van Enzo knol is Myron Koops, ze is geboren op 12 juni 1977 en woonde hiervoor met haar ouders en broer Toine Koops in het plaatsje Borger. Haar ouders hebben een autobedrijf waar haar broer ook in actief is. Volgens bronnen heeft ze communicatie gestudeerd in Groningen en was ze vroeger professioneel schaatster. Het schaatsen is voor Myron Koops nu verleden tijd, nu is er een ander heel mooi leven aangebroken, eentje met Enzo Knol!

Via Enzo zijn instagramprofiel kunnen we een aantal leuke kiekjes van de twee met je delen. Het instagramprofiel van de vriendin van Enzo knol is daarentegen wat lastiger te bekijken want haar profiel is afgeschermd en het aantal mensen dat haar wel volgt ligt relatief laag. Dat maakt ons alleen maar nieuwsgieriger, maar respecteren het dat ze haar leven liever niet met de hele wereld wilt delen.

Hoe hebben de vriendin van Enzo Knol en hij elkaar leren kennen?

Voor dit antwoord moeten we een poosje terug in de tijd. Uiteraard heeft de vlogger even duidelijkheid geschept en hiervoor een uitlegvideo gemaakt. Enzo verteld dat hij en Myron elkaar hebben ontmoet tijdens een potje karten in juni 2018. Ondertussen hebben ze al samen een huis gekocht, wat een mooie pijlmaal!

Wie is de ex van Enzo Knol?

Heb je wel eens vroeger de vlogs van Enzo Knol bekeken dan ken je sowieso Dee van der Zeeuw wel, zij had vroeger een relatie met de vlogger. Eerst was Dee enkel te zien in vlog van Enzo maar hierna is zij ook een bekend persoon geworden in Nederland. Op Instagram heeft ze wel meer dan een miljoen volgers, daarnaast plaatst ze nu ook regelmatig video’s op Youtube. Hier is ze ontzettend goed in want ze heeft natuurlijk al eerder kunnen meekijken hoe Enzo zo succesvol werd. De twee zijn in vrede uit elkaar gegaan in september 2019, ze hielden nog wel van elkaar maar kwamen er toch achter dat ze niet de ware voor elkaar waren. Kijkers waren erg verdrietig omdat de twee zo’n leuk stel vormden. Ondertussen is Dee alweer een hele tijd gelukkig met een nieuwe partner genaamd Lars Gerbrands.

We hopen dat Myron Koops en Enzo Knol nog een gelukkig leven samen zullen hebben, we wensen ze alle liefde toe! Wel hopen we van onze vriendin Myron binnenkort meer foto’s te kunnen zien op haar eigen instagramaccount!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook