Full Width Featured Image With Sidebar

Je hebt hem vast al eens eerder voorbij zien komen, maar wie is deze jonge man nou precies? Wij hebben het voor je uitgezocht.

Tony of Toni?

We hebben het over de Nederlandse house DJ Tony Junior, die als Tony Claessens op 21 oktober 1989 in Utrecht ter wereld is gekomen. Zijn vader is Toni Peroni, vandaar dus de term “junior” in zijn artiestennaam zit. Tony Peroni is drummer van de Nederlandse popgroep het goede doel. De zoon ging zijn vader achterna en is ook een hele tijd rock drummer geweest, tot de band uit elkaar ging en Tony zijn weg vervolgde als house DJ.

Zijn muziek

Naast dat hij bekend is in Nederland is zijn Tony Junior zijn nummers in de Verenigde staten en Frankrijk ook omgetoverd tot hits. De muziekstijl van de DJ is house en hardstyle. De eerste echte hit waar Tony Junior mee doorbrak was de remix van Loesje. Andere DJ’s ontdekte het talent van Tony en wilde al gauw met hem samenwerken, denk aan namen als Steve Aoki en Borgeous. Zijn grootste hit Get Down, scoorde hij in 2015 met legend Tiësto. Festivals waar hij onder andere zijn nummers heeft mogen draaien zijn Tomorrowland en Mysteryland.

Is Tony Junior rijk?

Het vermogen van Tony Junior is niet bekend, wel kunnen we inschatten dat dit aardig hoger ligt dan dat van de gemiddelde mens. Tony heeft namelijk heel wat uren in de tattooshop doorgebracht, en wij kunnen je vertellen, dat is niet goedkoop. Uit een schatting van de DJ zelf komt uit dat hij voor ongeveer 15000 euro op zijn lichaam getatoeëerd heeft. Alleen in zijn sleeve op zijn rechterarm heeft hij al 1500 gestopt.

De vriendin van Tony Junior

Tony en een relatie, hoe zit dat dan? Waarschijnlijk wist je wel dat zangeres Maan de Steenwinkel al eens het hart van Tony heeft veroverd. Helaas zijn de twee alweer een tijdje uit elkaar, tot op heden is Tony nog niet gelukkig met een ander. Maar misschien stapt de DJ over een tijdje wel in het huwelijksbootje, hij doet namelijk mee aan het programma “de Bachelor”, de meest bekende internationale datingshow van het moment. Straks vechten 12 vrouwen op een droom locatie, om het hart van deze Bachelor. Wij zijn heel benieuwd of Tony deze keer wel de liefde zal vinden en wie zich misschien wel de vriendin van Tony mag noemen. Deze vrouw mag wel sterk in haar schoenen staan want de carrière van Tony is net iets anders dan het dagelijks leven van een gemiddeld mens.

Tony op Insta

We hebben allemaal wel eens iemands Instagram account opgezocht om een beter beeld te krijgen bij wie iemand is. Laten we dan ook even die van Tony Junior erbij pakken. Zijn in instagramaccount is “tonyjuniorofficial” met maar liefst 267K volgers. Er zijn al wat kiekjes te vinden over zijn rol in de Bachelor. Ook is Tony wekelijks actief op zijn account.

Hier kan je hem ook van kennen

Je hebt hem in 2018 ook een keer als eilander kunnen spotten op Expeditie Robinson, ondanks de grote ervaring heeft Tony het eiland eerder verlaten vanwege zijn Heimwee. Hiernaast heeft hij eerder in 2015 samen met zijn vader Toni Peroni ook een rol gespeeld in de realityserie Toni & Tony: Zo Vader, Zo Zoon dat te zien was op RTL. In 2017 was Tony “op de vlucht” voor stukTV in Jachtseizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook