Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de knappe vriendin van Danny Vera

Nog niet zo heel lang is deze zanger zo bekend als dat hij nu is. Dit jaar wist Danny Vera op nummer 1 te komen staan in de top2000 door Queen van de troon te slaan. Wat een feest moeten Danny en zijn vrouw hebben gevierd!

Hoe hebben Danny Vera en zijn vriendin elkaar ontmoet?

Danny Vera en zijn vriendin liepen elkaar tegen het lijf tijdens hun werk. De meesten van jullie kennen waarschijnlijk het programma VI wel, met Johan Derksen, je weet wel die ene man met die snor. Danny Vera speelde hier met zijn band en Escha stond hier achter de bar. Het klikte heerlijk tussen de twee. Vanaf 2003 wordt Escha niet meer de vriendin van Danny Vera genoemd, maar de vrouw van Danny!

De prachtige Escha

Escha Tanihatu is niet alleen maar “de vrouw van” zelf is ze ook een echt talent. Laten we eerlijk zijn, het is een prachtige vrouw. Ze heeft een knap gezicht met een volle bos krullen, logisch dat Danny Vera zijn ogen niet van haar af kon houden! Ze kan biertjes stappen als de beste, daarom is ze ook een gelegenheidsbarvrouw. Naast deze bar skills heeft Escha ook acteertalent en kon je waarschijnlijk al zien dat ze ook wel eens wat modellenklussen heeft. Bij bepaalde gelegenheden is ze camerajournalist, wat ze regelmatig heeft gedaan bij Tour u Jour, EK’s, WK’s, wanneer Oranje speelt met een dagelijkse uitzending van VI.

Wie kent de agenda van Danny Vera beter dan zijn vrouw? Niemand, daarom zit Escha in het management van de zanger. Daarnaast wijkt Escha niet van zijn zijde en is staat ze altijd voor hem klaar. Wat een lieverds samen!

De dochter van Danny Vera

Kerst is normaal gesproken al een van de mooiste tijden van het jaar. Voor de gelukkige Escha en Danny werd het pas echt feest want zij mochten tijdens de kerstdagen een kerngezond dochtertje op deze wereld zetten. Het kerstwonder Lavie Vey Vera, zoals Danny haar noemt, werd geboren op 25 december 2020. De zanger liet op dat moment gelijk al weten dat het goed ging met zijn vrouw en dochter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken