Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wie is JayJay Boske? Hier kan je hem van kennen

Weer eens benieuwd naar een persoon die je op televisie hebt gespot? Dit keer hebben we uitgezocht wie JayJay Boske is.

Wat een sport man!

Allereerst mag zijn sportcarrière genoemd worden want probeer maar eens zulke prestaties te leveren als JayJay. Als je bekend bent met de rugby sportwereld dan zou je hem daar wel eens van kunnen kennen. Deze man heeft aardig wat spieren zoals je kan zien, niet gek dat hij op zijn 18e besloot te vertrekken naar New Castle om professioneel Rugbyer te worden bij New Castle Flacons. Het geluk lag 3 jaar lang aan Boske zijn zijde maar tijdens de finale van de Country Club liep hij een blessure op. Door deze blessure moest hij noodgedwongen het team met pijn in zijn hart verlaten en stoppen met professioneel Rugby.

Toch heeft JayJay toen in Nederland zijn favoriete sport kunnen voortzetten en speelde hij voor een Hilversumse club. Al vanaf zijn jonge jaren is JayJay Boske betrokken bij de sport dus ook nu heeft hij weer een weg gevonden om hiermee in contact te blijven. Op RTL 7 werkt hij namelijk mee met de uitzendingen van het WK rugby.

Waar is JayJay Boske bekend van?

JayJay Boske heeft al vaker zijn hoofd laten zien op de televisie, hoe hij hier terecht kwam is via de BNN university, waar hij radio leerde maken en korte interviews afnemen. Van BNN maakte hij 4 jaar later de overstap naar Veronica. Misschien ben je bekend met de programma’s Brouwersch en De Fukkers en “Wie is de sjaak” want onder andere deze programma’s presenteerde hij.

Ook heeft hij meerdere keren meegedaan aan het reisprogramma Roadtrippers waar hij streed tegen het team van StukTV. Wel vaker is hij uitgenodigd door stukTV want ook aan “Jachtseizoen” en “De Kluis” deed hij mee. Veel Nederlanders kijken naar Expeditie Robinson, misschien dat dit het punt is waar JayJay nog bekender werd want dit vaak wel spraakmakende televisie. Naast deze genoemde televisieactiviteiten heb je hem bij nog meer programma’s kunnen zien, maar dit was even een greep uit zijn TV carriere.

Zijn eigen Youtube Kanaal

Om antwoord te geven op je vraag, wie is JayJay Boske? Een echte sportkenner en goed in het maken van televisie. Deze twee werelden heeft hij met elkaar weten te combineren in zijn eigen Youtube kanaal genaamd Day1. Op dit kanaal geeft hij onder andere tips voor een gezonde levensstijl en trainingen. Daarnaast verschijnen er video’s op het kanaal waar hij een bekend persoon uitnodigt en hiermee in gesprek gaat over zijn of haar specialisme.

Ook te spotten op Instagram

Naast Youtube is JayJay ook te volgen op instagram, we hebben alvast wat leuke kiekjes voor je bij elkaar gezocht.


Wie is JayJay Boske?

De voormalig rugbyer is geboren op 19 januari 1986 in Utrecht en is te vinden op zijn eigen Youtube kanaal Day1 en vaker te zien op televisie als presentator of deelnemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook