Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de vriendin van Buddy Vedder, en wat is ze knap!

Sommige mensen zijn gewoon gemaakt om op tv te shinen, Buddy Vedder is er ook zo een. Voor sommige is zo’n ster onbereikbaar maar “de vriendin van” wist toch op te vallen bij zo’n persoon. Wij vertellen je alles wat we weten van de vriendin van Buddy Vedder!

Hoe leerde Buddy en zijn vriendin elkaar kennen?

Onze vriend Buddy kwam ons al eerder bekend voor van GTST, toen hij steeds vaker aan andere Televisie programma’s begon mee te doen. De tijd vliegt want de keer dat hij mee deed aan Dance Dance Dance was alweer in 2017. Voor deze man is dit één van de beste dingen die hij heeft kunnen doen want dit de opnames van het programma hebben er toe geleid dat Buddy nu in een gelukkige relatie zit. We zullen er niet langer omheen draaien, de vriendin van Buddy Vedder heet Ginny Pauw.

Wie is de vriendin van Buddy Vedder?

Oke we weten nu waar het stel elkaar heeft leren kennen, maar dan weten we nog steeds niet wie de vriendin van Buddy Vedder zelf is. De wegen van de 2 gelukkige kruisten elkaar omdat Ginny Pauw onder andere mogen dansen voor het tv programma Dance Dance Dance en The Voice. Hier kwam ze niet zomaar want deze dame is professioneel danseres, choreograaf en docent. Wanneer Ginny 6 was begon ze al met dansen, zelfs toen gaf ze al “shows” voor vrienden en familie, dit is dan ook de reden dat de ouders van Ginny haar op street en showdance hebben gezet. Een goede keuze is het zeker geweest, vanuit daar heeft ze kennis gemaakt met hiphop wat écht haar ding werd. Deze dans vlinder ging vervolgens heel Nederland door om lessen te volgen en begon hierna zelf met lessen geven.

Kleine meisjes worden groot, Ginny wist dat haar passie dansen was maar wilde tóch ook heel graag een andere opleiding volgen. Buddy Vedder heeft een slimme dame als vriendin want ze wist naast het dansen ook nog een opleiding pedagogische wetenschappen af te ronden. Tijdens haar studie heeft dansen altijd haar prioriteit gehad, haar studie zag ze meer als een plan B mocht een carrière als professioneel danseres niet voor haar zijn weggelegd. Uiteindelijk heeft ze door hard te werken van haar hobby haar echte beroep kunnen maken, wat een geluk! Dit zouden meer mensen willen.

Het komt altijd goed, heb geduld.

Buddy vertelt dat deze liefde uit een onverwachte hoek kwam. Ze zeggen altijd dat juist wanneer je op zoek bent, het niet lukt om de ware te vinden. Vedder kan dit bevestigen want hij heeft aardig wat uurtjes aan Tinder gespendeerd, maar zonder succes. Het geluk liet even op zich wachten, dit heeft wat tranen gekost maar uiteindelijk heeft het wachten geloond. Toen Buddy Vedder zijn vriendin voor het eerst ontmoette was het voor hem liefde op het eerste gezicht. Toch was hij een beetje onzeker over of het geen te groot leeftijdsverschil was, maar wat bleek, ze scheelden maar 2 jaar! Buddy heeft zijn huidige vriendin weten te overtuigen dat hij een hele leuke jongen is, dat is met groot succes gelukt!

Zo ziet de vriendin van Buddy Vedder er uit

Na het halve liefdesverhaal van Buddy en zijn vriendin Ginny Pauw te hebben gelezen ben je ongetwijfeld benieuwd hoe zijn vriendin er nou écht uit ziet. Wij hebben de Instagram van de vrouw in kwestie opgezocht en wat leuke kiekjes voor je uitgekozen om te delen! Wij vinden het een prachtige meid, Buddy mag trots zijn! Uiteraard hebben we ook een foto van de twee samen gevonden, super schattig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken