Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit weten we over de vriendin van Giel de Winter

Wie is Giel de winter?

Waarschijnlijk ken je hem wel van gezicht maar heb je hem misschien niet zo snel gematcht bij z'n naam. Giel de Winter is geboren op 26 april 1990 in Nijmegen.

Hij is onderdeel en eigenaar van het youtube kanaal, dat uitgegroeid is tot een echt bedrijf genaamd StukTV. Samen met Thomas van der Vlugt begon hij in juli 2012 met StukTV, een paar maanden later (oktober) sloot Stefan Jurriens hierbij aan nadat hij werd gecast.

Sinds dien plaatsen ze elke woensdag een video online. In 2018 bereikte het kanaal de 2 miljoen abonnees, dat is niet mis!

Nog niet zo lang geleden werd StukTV eigendom van Talpa. Hier werd Giel creative director bij de social-afdeling van Talpa en werd onderdeel van het managementteam.

Onze Favorieten Seksspeeltjes in 2023

Klaar om je seksleven te voorzien van wat extra vuur? Dit zijn momenteel de 5 favoriete seksspeeltjes van onze redactie!

  1. Satisfyer Pro 2: Veruit de favoriete vibrator van Nederland en dat is niet voor niets!
  2. Lovense Lush 3: Het spannendste en best te bedienen vibratie eitje van dit moment
  3. EasyToys Mini Wand vibrator: Klein in formaat maar machtig in resultaat, ideaal om mee te nemen!

Wie is dan de vriendin van Giel de winter?

Giel staat veel in de spotlights, in tegendeel tot zijn vriendin. Je zou denken dat we ondertussen wel een glimp van haar hebben kunnen opvangen, maar niets is minder waar.

Helaas voor ons is zelfs de naam van de vriendin van Giel de Winter onbekend. We weten dan ook niet hoelang het koppel een relatie heeft en waar ze elkaar hebben leren kennen.

Tot dat we meer informatie hebben over deze vrouw kunnen we alleen nog maar bedenken hoe ze er uit ziet. Misschien lijkt ze wel op de vriendin van Thomas, daar hebben we namelijk wel een foto van!

De vriendin van Giel de winter

De naam van de vriendin van Giel de winter is onbekend, ook informatie over haar leeftijd en kledingstijl hebben we niet. Wel heeft ze met Giel een zoon.


Een kleine jongen

Giel is wel gesteld op zijn privacy, zelfs als het gaat om grote gebeurtenissen. Onlangs maakte hij het nieuws bekend dat hij een kersverse vader van een jongetje is geworden!

Het stel heeft er bewust voor gekozen om niets te zeggen over de verwachting van het kindje, om zo hun zoon uit de media te houden. "Thuis is zijn enige veilige plekje en dat moet zo blijven." Aldus Giel. Wij zijn hartstikke blij voor hem en vinden het mooi dat hij zijn werk en priv├ę zou gescheiden houdt.

Het kind van Giel de winter heet Fedde, de ouders hebben voor deze naam gekozen omdat het staat voor bescherming en vrede. Mooi toch? Gelukkig heeft hij wel een foto op Instagram gedeeld zodat we de trotse vader en zijn kleine jonge man Fedde kunnen bewonderen.

Hier had je Giel aan de haak kunnen slaan

Zag jij voor nog een toekomst als vriendin van Giel de winter voor je dan had je hem op deze plekken kunnen tegenkomen. Hij stond wel eens op het podium als artiest, dus je had wat festivalletjes kunnen pakken.

Daarnaast reisde hij met het programma Roadtrippers door de wereld, dus het had zomaar kunnen zijn dat je hem in het buitenland tegen het lijf had gelopen. Er is dus al een vrouw die Giel uit de zee heeft gevist, zijn huidige vriendin was je dus voor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken