Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Victoria Waldau: de bloedmooie vriendin van Joseph Klibansky

Hoe het komt weet ik niet maar wij vrouwen zijn vaak benieuwd wie de vrouw achter de persoon is.  Vandeweek viel de naam van kunstenaar Joseph Klibanksy bij ons tijdens de lunch. Een goede mogelijkheid om eens uit te zoeken wie de vriendin van Joseph Klibansky is. We verklappen alvast dat hij zich gelukkig mag prijzen want zijn vriendin Victoria Waldau is ongetwijfeld zijn favoriete kunstwerk in huis.

Dit is Victoria Waldau

Je ziet het gelijk, Victoria Waldau is een prachtige, knappe maar ook jonge dame. Deze twintiger is dan ook maar liefst 14 jaar jonger dan Joseph zelf. En daar is helemaal niks mis mee natuurlijk! Het stel gaat al een aantal jaar met elkaar dus zover wij kunnen oordelen gaat het gewoon erg goed samen. Victoria Waldau heeft ook haar eigen Youtube kanaal, hier begon ze mee in 2019. Ze genieten natuurlijk van een luxe levensstijl en daar krijgen we regelmatig prachtige kiekjes van te zien:

Maar wie is Joseph Klibansky precies?

Je weet nu wie de vriendin van Joseph Klibansky is, maar je hoeft je niet te schamen als je niet precies weet wie Joseph Klibanksy zelf is.  Joseph is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om eigenzinnige beeldwerken die door sommige critici als 'kitch' worden omschreven. Hoewel hij in Zuid-Afrika is geboren (in Kaapstad) heeft hij de Nederlandse nationaliteit. Zijn moeder is volledig Nederlands en zijn vader Zuid-Afrikaans.

De kunstenaar is vooral populair onder de rijken en de elite in ons land. En dat verdient blijkbaar erg goed als we zien hoevaak hij en zijn vriendin op mooie reizen gaan. Hieronder zie je een van zijn recente kunstwerken:

Hebben Victoria en Joseph Klibansky een kind?

Jazeker! Het stel heeft een prachtige dochter genaamd Kylie. Ook deze zien we regelmatig voorbij komen op vooral het account van Victoria. Ze lijkt het prima naar haar zin te hebben met haar dochter. Het is niet bekend of er nog een verdere gezinsuitbreiding op de planning staat.

Is er nog een celebrity of (Nederlandse) bekendheid waarvan je wil weten wie zijn of haar vriendin is? Laat het ons weten en we gaan graag voor je op onderzoek uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook