Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is het verschil tussen de A serie en S serie Samsung?

Ben je op zoek naar jouw nieuwe Samsung smartphone, maar twijfel je tussen de A serie en S serie? Lees dan snel verder. In dit artikel vertellen we je over de verschillen zodat jij eenvoudig de telefoon kan kiezen welke het beste bij jou past! 

Voor beide series geldt: hoe hoger het nummer hoe beter, sneller en slimmer de telefoon is. Maar of je nu voor een A of S gaat. Het blijft een goede keuze en een merk waar je op kan vertrouwen! Laten we eens gaan kijken naar het verschil A serie en S serie Samsung.

De Samsung A serie 

Kiezen voor een Samsung A is kiezen voor een telefoon met een sterke batterij en alle nodige functies tegen een lagere prijs. Dit wil niet zeggen dat de hoogste A versie een gelimiteerde telefoon is! 

Van de Samsung Galexy A14, geschikt voor alle basisbenodigdheden zoals internet, Whatsapp en spelletjes tot aan de uitgebreide Samsung Galaxy A54, een supersnelle telefoon met een geweldige camera en mooi beeldscherm, kies je in de A serie voor een telefoon in een zeer aangename prijsklasse.

De Samsung S serie 

De Samsung S serie biedt de beste Samsung smartphones met het slimste design, de mooiste schermen, snelste hardware en de beste camera’s. Het is simpelweg de allerbeste serie. Je hebt keuze uit verschillende modellen, zoals de Samsung S21, een goed betaalbaar instapmodel met een goed beeldscherm, bovenmodale camera en sterke batterij. Tussen de S21 en S23 heb je nog de S22, een ander aantrekkelijk model.

De S23 ULTRA, de nieuwste en allerbeste Samsung smartphone, heeft een 6,8 inch beeldscherm met amoled-display en perfect contrast. De snelheid is onwerkelijk en de pixels worden 120 keer per seconde vernieuwd, waardoor je de meest aangename kijkervaring ooit ervaart!

Het verschil tussen de A serie & S serie Samsung 

Het verschil tussen de Galaxy A modellen is groot, het verschil tussen de A serie & S serie van Samsung bevindt zich op andere gebieden. In zijn algemeenheid staat de Galaxy S bekend om zijn luxere uitstraling en betere camera’s.

Design

Het design van de S-serie is mooier afgewerkt en oogt luxer met in bijna alle gevallen een achterzijde van glas in plaats van plastic en een randloos (groter) beeldscherm. 

Camera 

Ben jij fanatiek in het maken van foto’s en vind je het belangrijk dat je dag én nacht goede foto’s kan maken? Kies dan een Galaxy S, want deze toestellen maken superscherpe foto’s en voeren de zwaarste taken voor je uit. Waar de A serie alleen bij het nieuwste toestel beeldstabilisatie biedt, is dit standaard bij de Galaxy S. Vind jij het maken van foto’s en snelheid minder belangrijk? Dan is de camera van de Galaxy A meer dan voldoende en je hebt nog steeds veel kijkplezier op het beeldscherm.

Snelheid 

Alle toestellen zijn snel, maar de snelheid van de Galaxy S is veruit beter dan die van de A. De hardware, software en het geheugen bepalen de snelheid en de nieuwste S modellen zijn voorzien van een Exynos processor. Kies je in de A serie een model hoger dan de Galaxy A50? Dan schakel je met gemak tussen apps en voer je eenvoudig meerdere taken tegelijkertijd uit. 

Batterij 

De batterijen van beide series zijn gelijk en sterk. Het verschil zit niet in de gebruiksduur, maar in de manier van opladen! De telefoons uit de S-serie kunnen draadloos opgeladen worden en zijn geschikt voor snelladen. 

Wat maakt voor jou het verschil?

Je hebt kunnen lezen over de verschillen tussen de A serie en S serie van Samsung. Nu is de vraag: wat is belangrijk voor jou? Ga je voor uitstraling en kijkervaring of een betaalbare middenklasser?
Welke keuze je ook maakt, je kiest voor een betrouwbare, snelle en kwalitatieve telefoon met een prachtig design!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook