Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Samsung S22: Dit zijn de tofste features!

De Samsung Galaxy S22 is de grote nieuwkomer in de populaire S-reeks van het beroemde smartphone merk. Deze top telefoon heeft alles wat de grootste eiser op het gebied van technologie wenst. Fotografeer als een topfotograaf met ene van de beste smartphone camera’s waar Samsung zijn beloften mee waarmaakt. 

Open snel de leukste apps met de zeer snelle technologie zoals de nieuwe 2200 Exynos processor. Het toestel doet zijn werk nog sneller dan de al snelle processor van de S21 smartphones. Ook hebben de Samsung S22 telefoons allerlei leuke telefoon accessoires. Zie hieronder de beste features van de Samsung S22, de Samsung S22 Plus en de S22 Ultra.

Camera van de S22 reeks

De Samsung S22 plus en de gewone S22 hebben meerdere camera’s voor diverse fotografische doeleinden. De camera’s zijn vrijwel even waardig als een goede spiegelreflex. Je kunt dus de meest ideale foto’s schieten in elke lichtomstandigheid. Drie van de camera’s bevatten 50 megapixels op de achterzijde. 

De scherpte van de foto’s zullen zowel in het donker als bij klaarlichte dag geweldig zijn. Door de hoge resolutie druk je de foto’s tevens in topkwaliteit af zonder kwaliteitsverlies. Met 10MP kun je scherpe kiekjes en selfie portretten schieten aan de voorzijde. De S22 Ultra maakt zelfs top selfies met de 40MP selfie camera aan de beeldscherm voorkant.

De Ultra bevat ook nog eens een topper met een 108mp sensor als groothoek camera. Verder kan deze nog extra ver inzoomen op objecten, met groot scherpte-diepte verschil met de geweldige telelens die 10 x optische zoom bevat. De andere telelens zoomt in met 3 x optische zoom. De 3 x optische zoom telelens zit ook op de S22 en de S22 plus. De camera bevat dus nog meer topfeatures dan zijn voorganger.

Geheugen en Design

Het design is vrijwel net zo strak als de s21 en de S21 plus en verschilt weinig. De S22 Ultra loopt wat vooruit qua design door wat breder te zijn dan zijn voorganger met rechthoekige randen en een S-pen om mee te schrijven en tekenen op het scherm. De pen werkt perfect draadloos met een goed afgestemde recente bluetooth versie. De S21 had deze optie niet.

De pen maakt het mogelijk om op afstand met het toestel te fotograferen en is een echte toevoeging aan de S-serie. De Galaxy note serie beschikte standaard als over een S-pen.
De keuze in geheugen is groot. Zo heb je de 128GB versie, de 256 GB versie en bij de Ultra ook nog is de enorme 512GB versie. Allemaal bevatten ze 8GB RAM. De Ultra kan ook met 12GB ram worden aangeschaft. 

Goede batterij

De S22 Ultra heeft een grote batterij met een fijne lange accuduur van 5000 mAh. De Samsung S22 is uitgerust met een batterij van 4500 mAh en de gewone S22 beschikt over een accu met een vermogen van 3700 mAh

De samsung galaxy S22 kun je zeer snel laden. Binnen enkele minuten is het toestel helemaal vol. Je kunt hem dus even snel in een cafe aan de lader leggen zonder een uur te moeten wachten. Het toestel heeft dus een iets kleine batterij dan bij de S21 serie maar met het snelle laden profiteer je er nog meer van. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook