Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Minimalisme in de keuken: tips voor ruimte en stijl

Ga je binnenkort renoveren of verbouwen? Goede keuze! Want het uitzoeken van een nieuwe keuken is een van de leukste projecten die je kunt doen. Je maakt aardig wat gebruik van het hart van de woning, of het nu gaat om het ontbijt, de lunch, een borrel of een diner. Daarom is het ook zeker geen overbodige luxe om hier een luxe tintje aan te geven. Hoe je dat het beste bereikt? Kies voor apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, maar let ook zeker op het gebruik van de juiste soort materialen tijdens het uitzoeken van de stijl voor de keukenkast. Om je hier wat meer wegwijs in te maken, hebben we belangrijke informatie op een rijtje gezet. 

Investeer altijd in materialen met een duurzaam karakter en hoge slijtvastheid 

Het belangrijkste van alles is dat je investeert in materialen die bekendstaan om een duurzaam karakter. Zo ben je zeker van een keuken die bestand is tegen een stootje en er na vele jaren nog steeds geweldig uitziet. Wel zo belangrijk, want de keuken is een van de ruimtes die het meeste wordt gebruikt. Of dat nu voor een snel ontbijtje, een uitgebreide lunch in het weekend of een lekker diner met vrienden in de avond is. 

Een lust voor het oog: kies voor materialen als marmer, eikenhout en staal 

Als het aankomt op luxe materialen, zijn er altijd wel een aantal varianten die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Je kunt daarbij denken aan een keukenblad van materialen als marmer, eikenhout en staal. Je tilt de sfeer van de keuken direct naar een hoger niveau en de materialen zijn makkelijk te integreren binnen verschillende woonstijlen. Hierdoor zijn ze ook meer en meer terug te zien in zowel showroomkeukens als keukens op maat. Weet je zelf op dit moment al goed wat voor soort materialen je graag terug wilt laten komen in het ontwerp van de keuken? 

Een mooie balans door je voor de keuken te laten adviseren door een specialist uit de branche 

Om er zeker van te zijn dat het ontwerp perfect in balans is, is het een goed idee om een keer een adviesgesprek in te plannen. Doe dit altijd met een specialist uit de branche, zodat je een goed beeld krijgt van alle opties die er zijn. En dat maakt het ontwerpen van de keuken van je dromen meteen weer wat makkelijker om te doen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook