Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de vriendin van Thierry Baudet

Fan of niet van dit Tweede Kamer lid van de FVD, het feit dat Thierry Baudet een beeldschone vriendin heeft kunnen we niet omheen. Met de politiek houden we ons nu even niet bezig, wij vertellen je enkel wie deze schoonheid is!

Dit is de vriendin van Thierry Baudet

De vriendin van Thierry Baudet heet Davide Heijmans, ze is momenteel 25 jaar oud. Als je weet hoe oud Thierry (38) is kan je het uitrekenen, het stel verschilt 13 jaar in leeftijd. De vriendin van Thierry is lekker onafhankelijk want ze is freelance fotograaf. Zelf staat ze ook graag aan de andere kant van de camera, dat is wel te zien aan de mooie plaatjes die ze deelt op haar Instagram profiel. Wij hebben alvast wat prachtige foto’s van Davide verzameld.

Lees tip

Bekijk hier het vermogen van Thierry Baudet!

Hoe hebben Thierry en zijn vriendin elkaar ontmoet?

De twee gelukkige ontmoette elkaar alweer een aantal jaar terug, in 2016 bevonden ze zich ineens beide in de zelfde ruimte. Thierry Baudet moest ergens spreken over de situatie dat Trump net gekozen was als nieuwe president van de Verenigde Staten. Davide stond daar om een hele andere reden, zij was die dag aan het fotograferen. Misschien dat ze al een kiekje van Thierry had geschoten voordat ze elkaar hadden ontmoet. Wanneer Baudet haar zag wist hij het direct: “dit is de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien” aldus Thierry. Maar Davide Heijmans was de makkelijkste niet, waar Thierry helemaal in de wolken was, hield zij hem ook liever in de wolken maar niet bij haar. Zij deed heerlijk haar eigen ding en vertrok voor een af jaar naar Zuid Afrika. In de zelfde tijd heeft Baudet niet stil gezeten want hij schreef een roman waar zij een rol in had, dat heeft Davide wel aan het denken gezet. Inmiddels zijn Thierry Baudet en zijn vriendin alweer 1,5 jaar samen.

Het mocht even duren…

Thierry Baudet en zijn vriendin Davide Heijmans zaten er niet zo zeer op te wachten om naar buiten te brengen dat de twee samen gelukkig waren in de liefde. De twee waren al een geruimere tijd samen maar in september 2019 brachten ze het nieuws officieel naar buiten. Echter gingen er al wat roddels rond over deze relatie, want geen elke BN’er is tegenwoordig meer “veilig” met alle social media van tegenwoordig. Dit is wat Thiery er over kwijt wilde: “Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan: na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd.” Wow what? De twee zijn dus zelfs verloofd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken