Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 6 Leuke low budget cadeaus voor kinderen

Een verjaardag van een kind is elk jaar opnieuw een groots gebeuren. Het is een dag waar het kind vaak maanden naar uit heeft gekeken. Een belangrijk deel van een verjaardag is het cadeau. Jammer genoeg heb je niet altijd het budget voorhanden om jouw kind of een ander kind dat in de bloemetjes wordt gezet te geven wat het verdient.

Laat staan als je dan ook nog eens met Kerstmis, Sinterklaas en tal van andere feestdagen in de buidel moet tasten. Gelukkig kan je ook met een beperkt budget een leuk cadeautje op de kop tikken. Op zoek naar een low budget cadeau voor kinderen? Hier vind je alvast zes ideetjes!


Kinderverf!

Verf voor kinderen komt in alle maten, geuren en kleuren. Het goede aan dit cadeau? Het kost je meestal zo goed als niets en het enige wat je nodig hebt om het te gebruiken is de creativiteit van de kinderen. En laat dat nu net iets zijn dat kinderen in overvloed hebben. Waar het gevaar schuilt bij dit cadeau? Dat de kinderen het net iets te leuk vinden om alles onder te kladden. Kies daarom bij voorkeur voor een type kinderverf dat ook afwasbaar is. Dat zal je heel wat moeite besparen!

kinderen die verven

Een verrekijker

Kinderen zijn wezens die zich graag in avonturen storten en een grenzeloze creativiteit hebben. En wat is er leuker om wilde verhalen mee in te beelden dan een verrekijker? Een kind kan zich een heuse detective wagen of net gekende producten en plekken op een hele nieuwe manier ontdekken. Vandaag de dag kost een kleine verrekijker bovendien zo goed als niets meer. Je geeft dus uren spelplezier voor een kleine prijs. Wedden dat dit het ding is waar ze het meeste mee spelen?

Een laserlampje

Kinderen zijn geobsedeerd met licht. Ze houden ervan hoe het eruit ziet op bepaalde oppervlaktes, hoe ver het licht kan geraken en al helemaal als het verschillende kleurtjes heeft. Mooi meegenomen in dit opzicht is het feit dat een laserlampje of LED lamp vandaag de dag heel goedkoop op de kop te tikken valt. Ook met dit cadeau kan een kind urenlang speelplezier hebben en bovendien kan het op heel wat verschillende manieren gebruikt worden. Leuk toch?

Tip: deze speelgoedwinkel heeft de meeste cadeau’s uit deze lijst en heeft zelfs een categorie voor ‘kleine cadeautjes’ voor een laag budget!

Waterballonnen!

Is de temperatuur aan de hoge kant? Dan is het leukste cadeau dat je aan kinderen kunt geven de vrijgeleide om dat kind in hen ook echt los te laten. Een waterpistool of een set waterballonnen is dan de start van een heus watergevecht. Het enige waarvoor je moet opletten? Dat je niet zelf te hard in het spervuur terecht komt. Niet iedereen gaat je misschien dankbaar zijn, maar de kinderen wel!

waterbalonnen gevecht

Miniatuur auto

Kinderen hebben zeer beperkte interesses en er zijn heel wat kinderen die veel interesse hebben in auto’s. Is dat het geval? Dan is een leuk cadeau misschien wel een miniatuur wagen. Dat kost niet veel en laat opnieuw alle ruimte aan de creativiteit van het kind in kwestie. Dat geldt overigens ook voor tal van andere interesses. Je vindt miniatuurfiguren van zo goed als alles van dino’s tot brandweermannen.

Ook leuk: een mooie sterrenprojector voor in de slaapkamer!

Een slinky

Een slinky is een apparaatje dat iedereen wel kent. De kans is zo goed als 100% dat je vroeger er zelf eentje in huis had. Een slinky is een ontzettend leuk product om experimenten mee uit te voeren en om gewoon tijd mee te verdrijven. Kinderen waren er vroeger helemaal weg van en dat is nog altijd het geval. En het beste? Een slinky past in zo goed als elk budget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook