Full Width Featured Image With Sidebar
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Beste Sterrenhemel projector [2023]

Best Geteste Sterrenhemel Projector

Sterren projector lamp - 10 kleuren licht sterrenhemel

Het vinden van de beste sterrenhemel projector is een enorme uitdaging. Maar dankzij onze speciale sterrenhemel projector test is dit tóch gelukt!

De Zedar projector is verkozen tot de beste sterrenhemel projector van 2023. En dat is niet zonder enige reden natuurlijk!

Zo heb je bij deze projector de keuze uit maar liefst 10 verschillende lichtstanden. Dit kan je dus perfect afstemmen op de sfeer van de avond (of je nou een date hebt of een feest hebt, er is altijd mooi licht!)

Daarnaast is deze voorzien van een energielabel A, wat ervoor zorgt dat de projector heel zuinig is in gebruik. En met de handige timer schakelt hij automatisch uit!

Een feestje of date kan best spannend zijn. Je wil natuurlijk wel dat andere mensen het naar hun zin hebben en dat jij zorgt voor een niet te vergeten avond. Daar laat je namelijk een goede indruk mee achter!

En zo'n goede indruk wil heel makkelijk met een sterrenhemel projector. Hiermee kan jij de sterren nabootsen in je kamer en laat je je medegasten genieten van een prachtige sterrenhemel.

De sterrenhemel projector is tegenwoordig dan ook zeer populair. Een logische vraag die je hierbij kan stellen is: Wat is de beste sterrenhemel projector? 

En precies dat hebben wij onderzocht. Zo vind je in dit artikel alle punten waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste sterrenhemel projector. Daarnaast hebben wij tientallen verschillende projectors met elkaar vergeleken om zo jou te kunnen voorzien van de beste kwaliteit! 

De resultaten van de sterrenhemel projector test zijn aan het eind van dit artikel te vinden. Aan de hand van de uitslag hebben wij een ultieme top vijf verwerkt!


Top 5 Beste Sterrenhemel Projectors

Beste koop sterrenhemel projector
1. Sterren projector lamp - 10 kleuren licht sterrenhemel

Beste budget sterrenhemel projector
2. Qumax sterrenhemel projectie 

Beste luxe sterrenhemel projector
3. JustForYou2 sterren projector

Beste sterrenhemel projector voor kinderen
4. Sterrenhemel Projectie voor Kinderen

Beste design sterrenhemel projector
5. VanAlles® Astronaut Sterren Projector


Top 10 beste sterrenhemel projectors 

Heb je geen zin of tijd om dit hele artikel te lezen? Hieronder hebben we een knop staan waarbij je in 1x doorgestuurd wordt naar de top 10 beste sterrenhemel projectors bij Bol.com. Hierdoor zie je direct welke bars momenteel het meest verkocht worden.


Waar moet je op letten bij het kopen van een sterrenhemel projector?

Wanneer je graag je huis wat op wil leuken kan een sterrenhemel projector hier dus goed bij van pas komen. Maar welke sterrenhemel projector past het beste bij mij?

Zoals beloofd gaan we je hierbij helpen. Zo hebben wij onderstaand alle punten op een rijtje gezet waar je rekening mee moet houden tijdens het kopen van de beste sterrenhemel projector!

Resolutie

Het eerste punt om even goed op te letten is de resolutie van de sterrenhemel projector. Dit werkt in principe hetzelfde als bij de televisie of laptop. 

De resolutie kan erg verschillen per projector. Hoe hoger de resolutie, hoe mooier het eruit ziet. Je hebt vaak keuze uit HD resolutie, Full-HD resolutie en 4K Ultra HD resolutie.

Hoe beter de resolutie, hoe hoger de prijs ook zal zijn. maak dus van tevoren de afweging hoeveel geld je daar voor over hebt.

Garantie

En dan de garantie. Dit is een soort maatstaf voor hoe lang het product ten minste mee moet gaan zonder defecten buiten je wil om. 

En je wil natuurlijk wel geholpen kunnen worden wanneer er iets niet goed blijkt te zijn. Zorg er daarom voor dat de garantie ten minste twee jaar is op je nieuwe sterrenhemel lamp. Hoef je je daar geen zorgen om te maken.

Levensduur

En dan tot slot een niet geheel onbelangrijk punt: de levensduur van de projector. Een lamp gaat namelijk (helaas) niet eeuwig mee. Dat houdt in dat de projector een bepaalde levensduur heeft.

Deze ligt vaak tussen de 2000 en 5000 uur. Gelukkig zijn er ook projectoren die op batterijen werken. Deze gaan logischerwijs wel langer mee maar zijn vaak iets duurder.


Wat is de beste sterrenhemel projector van 2023?

Na te hebben gekeken naar verschillende factoren zoals de garantie en levensduur hebben wij een uitgebreide sterrenhemel projector test gedaan. Deze heeft plaatsgevonden onder veel verschillende projectoren.

Uiteindelijk wisten een paar van deze projectoren zich te onderscheiden in verschillende gebieden zoals beste sterrenhemel projector voor kinderen en beste design. Ook hebben wij gekeken naar de beste sterrenhemel projectors volgens de consumentenbond. De beste projector per categorie hebben wij onderstaand verwerkt in onze top vijf.

Ben jij na het lezen van dit artikel ook nieuwsgierig geworden naar welke dit zijn? Dan presenteren wij je bij deze de top vijf beste sterrenhemel projectors van 2023!

1. Sterren projector lamp - 10 kleuren licht sterrenhemel

Verkozen tot de beste sterrenhemel projector is die van Zedar. En daar waren wij absoluut niet verrast over!

Zo heb je met deze projector de keuze uit maar liefst 10 verschillende lichtstanden. Zo zit er altijd eentje bij voor iedere sfeer!

Dankzij de speciale timer die is ingebouwd schakelt de projector zelf uit. Handig, dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken! Daarnaast is de projector ook nog eens super zuinig door het energielabel A

Voordelen Sterren projector lamp - 10 kleuren licht sterrenhemel

 • Maar liefst 10 verschillende lichtstanden waardoor jij dit perfect af kan stellen naar de sfeer
 • Erg zuinig door energielabel A waardoor je minder geld kwijt bent aan stroom
 • Schakelt automatisch uit dankzij ingebouwde timer 

Nadelen Sterren projector lamp - 10 kleuren licht sterrenhemel

 • Enigszins prijzig in verhouding tot andere sterrenhemel projectors 

2. Qumax sterrenhemel projectie 

Ook wanneer je een iets minder ruim budget hebt om te besteden zijn er goede kwaliteit sterrenhemel projectors te vinden. En dan al helemaal deze van Qumax!

Deze is zeer goedkoop in verhouding tot soortgelijke sterrenhemel projectors. Daarnaast is de projector simpel op te laden en gaat deze op een volle batterij maar liefst 14 uur mee.

Dankzij de zelf in te stellen timer gaat de projector ook vanzelf uit. En je krijgt er zelfs een afstandsbediening bij waarmee je de projector op afstand kan besturen.

Voordelen Qumax sterrenhemel projectie

 • Zeer goedkoop in verhouding tot soortgelijke sterrenhemel projectoren
 • Speciale afstandsbediening waarmee jij de projector makkelijk op afstand kan besturen
 • Heeft een ingebouwde timer die je zelf in kan stellen

Nadelen Qumax sterrenhemel projectie

 • De projector kan soms wat geluid maken 

3. JustForYou2 sterren projector

Je kan natuurlijk ook juist een iets ruimer budget hebben om te besteden. Dan wil je dit hoogstwaarschijnlijk ook investeren in een goede kwaliteit sterrenhemel projector.

Misschien is de projector van JustForYou2 dan misschien wel iets voor jou. Deze is in prijs misschien iets duurder, maar daar krijg je wel een zeer goede kwaliteit voor terug. 

Zo heeft deze sterrenhemel projector iets bijzonders. naast dat je de sterren kan projecteren kan je ook verschillende planeten projecteren op de muur of plafond! Dat zorgt voor een extra cool effect.

Voordelen JustForYou2 sterren projector

 • Handig oplaadbaar waardoor je geen last hebt van gedoe met snoertjes
 • Bluetooth te verbinden waardoor je er ook muziek op kan afspelen: twee vliegen in één klap!
 • Je hebt keuze uit 15 verschillende kleurcombinaties en daarnaast kan je ook planeten afbeelden

Nadelen JustForYou2 sterren projector

 • Enigszins prijzig in verhouding tot soortgelijke sterrenhemel projectors

4. Sterrenhemel Projectie voor Kinderen

Kinderen kunnen best wat moeite hebben met slapen. Zo hebben sommige kinderen last van nachtmerries of zijn ze simpelweg bang in het donker. Dit probleem kan je goed oplossen met deze speciale sterrenprojector voor kinderen.

Hierdoor is het direct niet meer donker in de kamer en kan je kindje slapen onder de mooie sterren. Een betere nachtrust is gegarandeerd!

Daarnaast kan je met behulp van de afstandsbediening de projector op een afstandje besturen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je kind wakker maakt. En je kan ook een timer instellen zodat de projector niet de hele nacht aan hoeft te staan!

Voordelen Sterrenhemel Projectie voor Kinderen

 • Zorgt ervoor dat het niet meer zo donker is in de kamer van je kinderen waardoor ze minder bang zullen zijn
 • Handig op afstand te besturen dankzij de meegeleverde afstandsbediening
 • Heeft een instelbare timer zodat de projector niet de hele nacht aan hoeft te staan

Nadelen Sterrenhemel Projectie voor Kinderen

 • Werkt alleen optimaal als de ruimte compleet donker is

5. VanAlles® Astronaut Sterren Projector

Tot slot nog de beste design sterrenhemel projector. En dat is overduidelijk deze van het merk VanAlles. De projector heeft namelijk de vorm van een astronaut!

En dat is leuk voor zowel volwassenen als kinderen natuurlijk. En ook zeer toepasselijk! Daarnaast krijg je bij deze projector ook gratis batterijen geleverd.

Handig, hoef je daar in ieder geval niet meer aan te denken. Ook is de projector voorzien van 2 verschillende timerstanden voor het meest efficiënte energieverbruik.

Voordelen VanAlles® Astronaut Sterren Projector

 • Heeft een ontzettend leuk design in de vorm van een astronaut 
 • Je verbruikt minder energie dankzij het zuinige energielabel A én de instelbare timer
 • Wordt geleverd met gratis batterijen zodat je je daar ook niet druk over hoeft te maken

Nadelen VanAlles® Astronaut Sterren Projector

 • Enigszins prijzig in verhouding tot soortgelijke sterrenhemel projectors

Welke sterrenhemel is het beste?

Om antwoord te geven op de vraag: "Welke sterrenhemel is het beste?" hebben we een uitgebreide sterrenhemel test gedaan. Hierin hebben we verschillende sterrenhemel producten op een rijtje gezet en vervolgens beoordeeld op meerdere criteria. Klik op ons artikel om te ontdekken welke sterrenhemel op dit moment de beste keuze is.

Zijn er ook sterrenhemel aanbiedingen?

Wil jij een sterrenhemel kopen in de aanbieding? Goed nieuws! Via onze website ontdek je direct waar je momenteel het beste sterrenhemel kunt kopen. Wij verzamelen namelijk aanbiedingen van verschillende sterrenhemel producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken