Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

De meeste mannen denken dat ze alleen kunnen masturberen met hun handen. Dat is nogal zonde, want tegenwoordig is er een hele wereld aan seksspeeltjes voor mannen te ontdekken. Probeer er gerust eens eentje uit, en ontdek wat je al die tijd hebt gemist in je leven. We geven je een paar tips voor speeltjes, en ontdekken wat de voordelen zijn tegenover je handen gebruiken.

Speeltjes versus je handen

Masturbeer je tot nu toe alleen maar met je handen? Dan is het misschien een goed idee om een keer speeltjes te proberen. Op één of andere manier zit er nog altijd een stigma op het gebruik van speeltjes, zeker bij mannen. Maar er is echt niets raars aan. Je kunt heel klein beginnen, met bijvoorbeeld een fleshlight.

Het grootste verschil tussen een speeltje en je handen, is dat je jezelf op een andere manier stimuleert. Hoe goed je handen ook kunnen voelen, het evenaart niet het gevoel van een echte vagina. Met een fleshlight kom je daarmee toch aardig in de buurt. De kans dat je tot een orgasme komt is hiermee een stuk groter. Zeer de moeite waard, dus.

Maak kennis met de neukmachine

Wil je een keer iets heel anders proberen, dan kun je een neukmachine proberen. Hoe graag we het ook wilden: er is geen deftig woord voor. Een neukmachine is een machine die echte seks nabootst. Het is een machine die de bewegingen maakt, die een vrouw zou maken. Vroeger was het ding er alleen voor vrouwen, nu is het er ook voor mannen.

Het mooie van deze machine is dat je zelf de controle houdt over de snelheid en de diepte van de penetratie. Het is nog leuker om de controle uit handen te geven. Laat je partner bijvoorbeeld bepalen hoe hard de machine gaat.

Ontdek wat je fijn vindt

Voor mannen geldt altijd dat ze niet zo graag over speeltjes praten. Je bent toch een man, en je hebt handen gekregen. Maar in de praktijk is het zo dat speeltjes toch wel een heel ander effect hebben dan je handen gebruiken. Schroom niet om er verschillenden uit te proberen en te kijken wat je fijn vindt.

Hismith heeft bijvoorbeeld een hele mannenafdeling. Machines, sekspoppen of gewoon de good old fleshlight: alles is aanwezig. Je kunt gewoon online discreet bestellen, dus niemand weet wat er in de doos zit, als deze bezorgd wordt. Niet dat je je moet schamen, maar soms wil je gewoon niet dat anderen weten wat jij uitspookt. Kun je toch gewoon met jezelf aan de slag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken