Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 5 redenen om te kiezen voor een sim only abonnement

Iedereen die een smartphone heeft, kan eigenlijk niet om een abonnement heen dat bij zijn of haar wensen past. Je kunt hierbij kiezen uit diverse soorten abonnement, zoals een standaard abonnement met toestel of een sim only abonnement. Het laatste type abonnement, een sim only abonnement, wordt de laatste jaren steeds vaker gekozen. Maar wat houdt een sim only abonnement precies in? En welke meerwaarde heeft dit soort abonnementen te bieden? Dit artikel licht de voordelen uit die een sim only abonnement heeft voor mensen die hun smartphone zo optimaal en voordelig mogelijk willen gebruiken.

Kosten besparen met een passend sim only abonnement

Als je een nieuwe smartphone koopt, kun je natuurlijk kiezen voor een toestel met een abonnement erbij. Uit onderzoeken is echter gebleken dat je bij de keuze voor een toestel inclusief abonnement al snel tot 80 procent meer kosten maakt, dan wanneer je besluit om te gaan voor een sim only abonnement. En waarom zou je meer betalen dan nodig is, als er keuze is? Kies daarom voor sim only en bespaar tientallen procenten op je abonnementskosten. 

Je kunt je oude toestel én nummer behouden

Een groot voordeel van een sim only is verder dat je je oude telefoontoestel en je unieke telefoonnummer kunt behouden. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook een hoop poespas. Je hoeft niet al je contacten opnieuw in te voeren in je smartphone, maar kunt deze via de sim kaart houden en opnieuw gebruiken. Dat scheelt je natuurlijk enorm veel werk én tijd. Dus tel uit je winst en kies voor het gemak van sim only!

Elke maand kun je jouw abonnement opzeggen

Prettig aan een sim only abonnement is dat je dit type abonnementen kunt opzeggen wanneer jij dat wilt. Dit is iedere maand mogelijk en kost je nauwelijks tijd en moeite. Bij nieuw smartphones die mét abonnement worden geleverd, is het vrijwel nooit mogelijk om je abonnement tussentijds op te zeggen. Die loopt gewoon door volgens het contract dat je, bijvoorbeeld voor 1 of 2 jaar, hebt afgesloten. Bij sim only constructies werkt dit anders en ben je dus een stuk flexibeler.

Een abonnement dat je inhoudelijk kunt bijstellen als je wilt

Wat sim only verder zo geliefd maakt, is dat je de inhoud van je abonnement op elk gewenst moment kunt aanpassen naar jouw behoeftes en wensen. Wil je bijvoorbeeld meer internetdata, extra ruimte om te bellen of meer sms’jes kunnen versturen? Dan biedt een sim only abonnement de ruimte om deze opties tussentijds aan te passen.

Een toestel kiezen dat bij jou past 

Wat sim only constructies ten slotte aantrekkelijk maakt, is dat je de volledige vrijheid hebt om een telefoontoestel te kiezen wat bij jou past. Op dit gebied is er veel mogelijk natuurlijk, want er zijn tal van merken en types telefoons verkrijgbaar. De keuzevrijheid qua telefoon is bij een vast abonnement een stuk kleiner.

Oriënteer je nu op alle mogelijkheden van sim only

Wat ons betreft biedt sim only voldoende mogelijkheden en opties voor zelfs de meest kritische consument. Oriënteer je nu op dit type telefoonabonnement en kies een abonnement dat goed bij je past. Succes en geniet alvast van de vele mogelijkheden die sim only jou biedt. Heb je eventueel nog vragen? Neem dan op korte termijn contact op met een betrouwbare aanbieder van abonnementen met sim only! Je zult er eker geen spijt van krijgen en je kunt dan nog lang genieten van al het moois dat sim only constructies te bieden hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken