Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 accessoires om het koken gemakkelijker te maken!

Zodra we thuiskomen van een lange dag werken, willen we het liefst in een zo’n kort mogelijke tijd, een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Met de juiste accessoires zorg je ervoor dat je maaltijd sneller en gemakkelijker op tafel komt. We zetten de 3 handigste accessoires om het koken gemakkelijker te maken, voor je op een rijtje.

De kokend water kraan

De allereerste accessoire om het koken gemakkelijker te maken, is de kokend water kraan. Een kokend water kraan is een klein heet water tapkraan. Deze kun je bevestigen naast de normale kraan. In het keukenkastje onder de wasbak zit dan een klein reservoir. Hier wordt kokend water in bewaard. De kokend water kraan is een belangrijke toevoeging aan je keuken. In een mum van tijd heb je een kop thee of een gekookt ei. De kranen zijn ook nog eens ontzettend gemakkelijk te monteren.

De kokend water kraan aanschaffen

Wil je een kokend water kraan aanschaffen? De kokend water kranen van Quooker zijn de beste beoordeelde kokend water kranen. De Quooker kokend water kraan is een kokend water kraan die in iedere keuken past door de vele verschillende vormen. De Quooker Flex is een C-vormige waterkraan en is draaibaar. Het is een erg veilig en betrouwbaar merk.

Hakmolens

Het snijden van groente neemt veel tijd in beslag. Hakmolens beschikken over een hakmes en mengkom. Het is een ontzettend handig apparaat voor het snijden van noten, groentes of fruit. Er zijn elektrische hakmolens en handmatige hakmolens. De handmatige hakmolens zijn goedkoper, maar de elektrische hakmolen maakt het juist weer gemakkelijker voor je. Je kunt het apparaat voor ontzettend veel dingen gebruiken. Veel meer dan je denkt.

Een hakmolen aanschaffen

Wil je een hakmolen aanschaffen? De Bosch hakmolen is de best compact beoordeelde hakmolen. Deze allessnijder helpt bij het snijden en mixen en beschikt over een krachtige motor. Ook heeft de hakmolen een klopschijf voor het kloppen van bijvoorbeeld room of eiwit. Het apparaat is vaatwas en magnetronbestendig.

Een airfryer

Een airfryer wordt steeds populairder in de keuken en is tegenwoordig een echt hebbedingetje. De airfryer is een gezond en goed alternatief voor de frituur. Ook levert een airfryer een knapperiger resultaat dan bijvoorbeeld een oven. Je kunt de airfryer gebruiken voor het bakken van friet, ovenbroodjes, taarten en schnitzels. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar het apparaat is ontzettend handig en bespaard je ook nog eens heel veel tijd in de keuken. De airfryer is sneller opgewarmd dan bijvoorbeeld een oven.

Een airfryer aanschaffen

Wil je een airfryer aanschaffen? De best geteste airfryer, is de airfryer van Philips. Het is wel een airfryer die in een hogere prijsklasse valt. De airfryer heeft een erg mooi en uniek ontwerp. Door de grootte van de airfryer, is deze ook geschikt voor grotere gezinnen. Bovendien is de airfryer veilig te gebruiken door de koele wand die voorkomt dat het apparaat heen aanvoelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken