Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Slimme alternatieven voor bakboter

Iedereen heeft zijn eigen redenen om bewust met voeding om te gaan. Misschien wil je wat minder vet eten en daarbij wat kilo’s kwijtraken. Of ben je een fanatieke sporter die heel bewust een sportdieet volgt, voor een optimaal sportresultaat? Natuurlijk eet je gezond, uitgebalanceerd en gevarieerd om je doelen te bereiken, maar soms is dat niet genoeg. Kijk eens om te beginnen waar je in bakt en braadt. Een slim en lekker alternatief hiervoor is Pam Cooking Spray.

Wat is Pam Cooking Spray?

Voor het bereiden van je dagelijkse maaltijden heb je vaak een olie of boter nodig. Dat is niet alleen om je vlees in te bakken, of je vis. Maar je kunt ook bij het bakken van een hartige quiche wat vet nodig hebben om de schaal in te vetten, zodat het deeg niet aan de bodem blijft plakken. Vaak is de boter die je hiervoor gebruikt vet, of de olie smaakt teveel naar de olijven. En dat is niet waar je naar opzoek bent. Met de Pam Cooking Spray heb je van al dit soort zaken geen last. De spray bevat maar 0,5 gram vet per druk op de knop en slechts 4 calorieën. Ideaal voor de sporter die bewust is van het aantal gram vet dat in een maaltijd zit.

Zuinig in gebruik

Dankzij de handige doseringsknop kun je de dosering eenvoudig regelen. Met één druk op de knop van een kwart seconde, heb je al voldoende voor het bakken van je gerecht. Let hierbij op de maximale aanbevolen dosering per dag voor een optimaal gebruik van de Pam Cooking Spray. Uit een fles van deze spray haal je 340 doseringen, dus dat komt neer op maanden lang dagelijks profiteren van deze handige en vetarme cooking spray.

Gluten- en lactose allergie? Dan is ook de Pam Cooking Spray de oplossing

Heb je last van gluten- en lactose intolerantie? Als je een bakboter gebruikt, kan het voorkomen dat je last krijgt van allerlei klachten doordat er dingen inzitten waar je niet tegen kunt. Met de Pam Cooking Spray hoef je niet bang te zijn dat je daar last van krijgt tijdens het gebruik. Het product bevat namelijk geen ingrediënten die tot irritatie of allergische reacties kunnen leiden en het is dus heel geschikt voor mensen met dit soort allergieën. Het bevat onder andere soja.

Pam Cooking Spray is op basis van plantaardige olie

Niet iedere sporter eet vlees of vis. Je kunt ook de voorkeur geven aan een vegetarische maaltijd. Dan is het ook fijn om te weten dat de Pam Cooking Spray bestaat uit natuurlijke oliën. Je kunt hierbij denken aan canola olie en kokosnoot ollie. Ook bij het bereiden van groenten, bijvoorbeeld bij het wokken, bakt het niet aan. En mocht je toch graag een stukje vlees bakken, of een ei, omdat dat past in een proteïnerijk voedingspatroon, dan kun je er zeker van zijn dat je met de Pam Cooking Spray een bruin en krokant korstje op je eten krijgt. Je ziet op je bord geen verschil met het bakken in boter of een oliesoort. Maar dat er minder vet en calorieën inzit zal je zeker merken als je op de weegschaal gaat staan, of tijdens je sportprestatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook