Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo kies jij de oorbellen die bij jou passen

Oorbellen kun je tegenwoordig bijna overal kopen. Overal waar je komt kun je ze kopen, bij budget winkels, bij drogisterijen, op de markt en uiteraard bij de juwelier. Veel meisjes krijgen al op jonge leeftijd oorbellen, al zijn er ook juweliers die hier tegenwoordig een minimale leeftijd voor hanteren. Het is iets strenger geworden dan een aantal jaar geleden. Bij de juwelier heb je hele mooie oorbellen, maar daar betaal je dan ook meer geld voor. Je kunt ook hele mooie oorbellen op de markt kopen, voor minder geld. Als je meerdere oorbellen koopt, kun je lekker afwisselen. Je kunt bijvoorbeeld bij elke outfit bijpassende oorbellen dragen.

Welke oorbellen zijn geschikt voor gevoelige oren

Als je gevoelige oren hebt, kun je vaak niet de goedkopere oorbellen dragen. Je kunt dan last krijgen van ontstekingen en geïrriteerde gaatjes. Dit wil je natuurlijk voorkomen en gelukkig kan dat ook. Als jij gevoelige oren hebt, kun je kiezen voor zilveren oorbellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor oorbellen die gemaakt zijn van chirurgisch staal. Daar zitten geen producten in die een irritatie kunnen veroorzaken aan jouw huid. Je kent het vast wel, van die oorbellen die na een paar uur dragen al verkleuren. Deze varianten moet je dus vermijden als je last hebt van een gevoelige huid!

More is more!

Als jij geen last hebt van een gevoelige huid, kun je elke oorbel dragen die je maar wilt. Ideaal, want dan heb je meer keus! Pak lekker uit en ga voor extra grote oorbellen die lekker opvallen. Leuk voor naar een feestje! Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten, er zit er dus altijd wel een bij die je mooi vindt. De een vindt grote ringen mooi, de ander gaat liever voor lange slierten met veren of allemaal kralen. Je kunt ook setjes kopen, waarbij je oorbellen matchen met je ketting of ring. Het is ook leuk om naar zomer braderieën te gaan, hier verkopen ze ook veel sieraden!

Voor echte dames

Misschien ben jij wel helemaal geen type om grote, bont gekleurde oorbellen te dragen. Je kunt gelukkig ook hele nette oorbellen kopen, voor echte dames! Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor oorbellen met een edelsteen. Deze varianten zijn wel wat prijziger, maar zijn erg duurzaam. Deze oorbellen blijven járen mooi en hier kun je dus al die jaren profijt van hebben! Er zijn heel veel verschillende soorten edelstenen: maansteen, ruwe apatiet, labradoriet, amethist, agaat, ruwe rozenkwarts, of amazoniet. Er zit er dus altijd wel een bij die bij jou past. Welk materiaal het beste bij jou past, is een persoonlijke kwestie. Ga eens naar een winkel waar ze edelsteen oorbellen verkopen en voel welke het best bij jou past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook