Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo kies je een parfum dat bij je past

Kun jij haast geen luchtjes genoeg hebben? Als je op zoek bent naar een parfum, wil je natuurlijk dat het aan je wensen en verwachtingen voldoet. Het is daarom belangrijk om te zoeken naar een parfum dat bij je past. Maar hoe doe je dat? Er zijn een aantal tips die dat makkelijker voor je maken. Wij zetten ze hieronder voor je op een rij

Ga na van welke geurfamilie je houdt

Om te achterhalen welk parfum goed bij je past, is het eerst belangrijk om te zoeken naar welke geurfamilie past bij je smaak. Er zijn verschillende geurfamilies, dus het is goed om daarvan op de hoogte te zijn om de juiste keuze te maken. Denk bijvoorbeeld aan bloemige geuren, houtachtige geuren, oriëntaalse geuren, aromatische geuren en citrus geuren. Om erachter te komen welke soort geur je voorkeur heeft, kun je verschillende parfums gaan ruiken. Houd ook je huidige parfums in gedachten. Als die allemaal binnen een bepaalde geurfamilie vallen, dan weet je waar je voorkeur ligt.

Kijk naar populaire geuren

Vind je het lastig om uit het grote aanbod aan parfums een keuze te maken? Dan is het voor meer inspiratie handig om op zoek te gaan naar de populairste luchtjes van dit moment. In fysieke winkels ben je daarvoor aan het juiste adres bij een medewerker van de winkel. Online vind je ook diverse top 10 lijstjes die jou een beter beeld geven van welke geurtjes geliefd zijn. Als je op zoek bent naar een merk met razend populaire geurtjes, dan is Hugo Boss het checken waard.

Test op je huid

Breng je een bezoekje aan een fysieke winkel? Dan is het misschien vanzelfsprekend voor je om een geurtje op het papieren staafje te sprayen. Als je echter wilt weten hoe het op je huid ruikt, is het beter om het gewoon op je huid te sprayen. Iedere huid is anders en daarom kan een geurtje anders ruiken. Laat het parfum ook even intrekken en koop het niet direct. Je moet er tenslotte wel van de volle 100% van overtuigd zijn. Later kun je het luchtje dan online bestellen of een bezoekje brengen aan een fysieke parfumwinkel. 

Houd deze tips in gedachten bij de zoektocht naar een nieuw geurtje. Dan gaat het vast lukken om er eentje uit te kiezen waar je voor een lange tijd van geniet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook