Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo kan je ook zonder partner genieten

Is je relatie sinds enige tijd over? Of ben je al langere tijd alleen? Als je single bent, is het lastig om jezelf te vermaken. Je kunt moeilijk je eigen behoefte vervullen, aangezien je daar veelal een ander geslachtsdeel voor nodig hebt. Althans; dat is de gedachte van menig man en vrouw. De ervaring leert echter dat je jezelf op een prima manier kunt verwennen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, zijn de juiste seksspeeltjes. Door de juiste seksspeeltjes te gebruiken, heb je het prima naar je zin zonder partner.

Is je partner voor zaken vaak weg? Of heeft je partner een nogal onregelmatige baan? Dat zijn ook redenen om seksspeeltjes te kopen. Op het moment dat je in bed ligt en zin hebt, kun je jezelf met de speeltjes altijd vermaken.

Tussen welke speeltjes kun je kiezen?

Het aanbod van seksspeeltjes is door de jaren heen flink uitgebreid. Dit blijkt onder meer uit het huidige aanbod van vibrators. Jaren geleden kon je voor slechts één soort vibrator kiezen, maar dat is tegenwoordig toch wel heel anders. Je kunt nu voor bijvoorbeeld een luchtdruk vibrator kiezen, waarmee je van een uniek gevoel geniet.

Een vibrator is niet het enige voorbeeld van een seksspeeltje. Een ander voorbeeld is een dildo; ook de dildo’s zijn tegenwoordig in veel varianten te verkrijgen. Ook voor mannen bestaan er speciale seksspeeltjes. Je kunt hierbij denken aan een penissleeve, maar ook aan een vibrerende buttplug. Een buttplug is echter niet alleen voor mannen fijn, maar ook voor vrouwen.

Al met al heb je uit voldoende seksspeeltjes de keuze. Probeer daarom voor jezelf te bepalen waar je voorkeur precies naar uitgaat. Wat vind je lekker? Waar heb je behoefte aan? En op welke manier wil je jezelf kunnen verwennen?

Neem de tijd voor jezelf

Heb je geen partner? Dan hoef je ook geen tijd vrij te maken voor romantische avondjes of iets dergelijks. Dit betekent dat je meer tijd voor jezelf hebt. Het is echter in veel gevallen zo dat de beschikbare tijd aan andere dingen besteed wordt. Onverstandig.

Als je zonder partner wilt genieten, is het van belang dat je tijd voor jezelf maakt. Leg ’s avonds je smartphone weg, laat je gedachten afdwalen of zet eventueel een leuk filmpje op. Je kunt vervolgens met je nieuwe seksspeeltje aan de slag gaan en in je eentje met je beste vibrator een super leuke avond beleven.

Overigens kun je jezelf ook gedurende de dag verwennen, mocht je hier behoefte aan hebben. Dit kan perfect in het weekend, maar kan mogelijk ook doordeweeks. Als je thuis aan het werk bent, is dit wellicht een spannende manier om je pauze op te vullen. Al met al is het op tal van manieren mogelijk om zonder partner te genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook