Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Zo bereid je je voor op je 21 diner

Een 21 diner is een bijzondere gelegenheid. Je minimumloon gaat omhoog en je bent vanaf je 21e echt volwassen. Dat moet gevierd worden, natuurlijk! In dit artikel lees je hoe je je het beste voor kunt bereiden op dit bijzondere feest. 

1. Verstuur de uitnodigingen op tijd

Je wordt maar een keer 21 en deze gelegenheid mag door niemand gemist worden. Begin daarom ruim op tijd met de gastenlijst en zorg dat je de uitnodigingen op tijd in huis hebt. Zo weet je zeker dat alle genodigde gasten, ook daadwerkelijk kunnen komen. 

Vaak kiezen de jarigen een thema dat past bij iets wat ze vroeger heel leuk vonden. Denk hierbij aan Barbie, prinsessen of unicorns. Verstuur uitnodigingen in het thema dat je hebt gekozen. Vergeet de dresscode niet te vermelden op de uitnodiging, zo weet iedereen hoe ze zich mogen kleden voor jouw bijzondere dag. 

2. Versieren, versieren en nog eens versieren

Een 21 diner zonder versiering, is niet compleet. Kies voor versieringen, die net als de uitnodigingen, aansluiten op het thema van jouw feest. Heb je gekozen voor een eenhoorn thema? Kies dan voor unicorn versiering. Hang ballonnen en slingers op en zorg dat het thema goed zichtbaar is.  

Wist je dat er ook 21 jaar versiering verkrijgbaar is? Dit is versiering waarop het getal ‘21’ zichtbaar is. Denk hierbij aan ballonnen en slingers. Versier je eigen stoel ook. Jij bent ten slotte degene die in het middelpunt staat. 

3. Zet een heerlijk diner op tafel

Een goed diner mag niet ontbreken, tijdens een 21 diner. Bereid een heerlijk diner voor en dek de tafel met versieringen van het gekozen thema. Ben je zelf geen goede kok? Vraag dan om hulp van genodigde gasten of ouders. Je wil natuurlijk wel dat er een smakelijk diner op tafel staat.

Heb je last van tijdgebrek? Je kunt het diner ook uitbesteden. Dit bespaart tijd, moeite en troep. Dan kan jij je mooi focussen op het organiseren van het feest en alle voorbereidingen die daarbij komen kijken. 

4. Bereid je speech voor

Een 21 diner zonder speech van de jarige, is geen echt 21 diner. Tijdens deze speech blik je terug op je verleden en werp je een blik op de toekomst. Zorg dat je de genodigde gasten meeneemt van begin tot eind en creëer een rode draad. 

Naast dat de jarige een speech geeft, is het gebruikelijk dat ook belangrijke gasten dit doen. Vaak wordt er ingegaan op karaktereigenschappen, grappige gebeurtenissen en bijzonderheden. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken