Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Hoe kan ik zelf een geboortekaartje ontwerpen?

Kijk je weleens naar de hemel met het besef dat we deel uitmaken van iets veel groters dan onszelf? Een hart vol dankbaarheid en geluk voor het nieuwe leven wat jullie tegemoet komt. Of je nu een geboortekaart met geboortehoroscoop maakt of iets totaal anders, het is een prachtige manier om het nieuws van een nieuwkomer met familie en vrienden te delen. Met een paar eenvoudige benodigdheden kun je geboortekaartjes ontwerpen die uniek zijn en je persoonlijke stijl weerspiegelen. Op zoek naar een creatief en leuk project? Start vandaag met het creëren van de mooiste herinnering voor je newborn. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt! 

Kies een design

De meeste vrouwen kunnen niet wachten om straks het nieuws met de wereld te delen, dus hoe doe je dat nu beter dan door het ontwerpen van je eigen geboortekaartje? Of je nu kiest voor een vierkant, liggend of staand design, laat je creativiteit stromen bij het maken van de geboortekaartjes. Een prachtige tijd voor jullie mag weerspiegeld worden! Ga eens out-of-the-box en kies voor een geboortekaartje op hout. Zo kun je zelf eigen foto’s en tekst toevoegen, maar je kunt ook kiezen uit een berg mooie illustraties uit de beeldbank. Kies een envelop met jullie lievelingskleur en er ontstaat een kaartje dat nog lang gekoesterd zal worden. Oud roze, petrol, donkerblauw met gouden inlay – Je kunt het zo creatief maken als je zelf wilt! Het proces mag ontstaan, dus overhaast het niet. 

Wees creatief met tekst

Een wonder is geboren! Een geboortekaartje viert de komst van een nieuwe baby en geeft de nodige informatie over het kind en zijn of haar ouders. De meest belangrijke elementen van een geboortekaartje omvatten de volledige naam van de baby, de geboortedatum, gewicht en lengte en de namen van de ouders. Bovendien staan bij sommige aankondigingen de naam en de contactgegevens van het ziekenhuis waar de baby geboren is. Je mag je eigen persoonlijke draai geven aan je geboortekaartje. Het is aan te raden om zowel geboortekaartjes voor een meisje als voor een jongen te maken, zodat je na de geboorte alleen nog maar de juiste hoeft te kiezen!

Gebruik een proefdrukpakket 

Help! Zal ik nu kiezen voor het geboortekaartje met prachtige gouden folie, de geboortekaart vol bloemen en bladeren óf toch gewoon een combinatie? Geen zorgen. Bestel proefdrukken van je verschillende ontwerpen, zodat je binnen no-time kunt zien wat helemaal past bij jullie stijl. Beoordeel zelf de kwaliteit, formaat en papierkeuze voordat je uit enthousiasme meteen alle geboortekaartjes besteld. Dat zou net zonde zijn (en natuurlijk niet zo duurzaam). Vaak betaal je de stukprijs van het kaartje en wordt deze mooi per post verzonden. Wil je graag het mooie nieuws met de hele wereld delen? Maak dan een geboortebord en zet deze in de tuin. Geheel in stijl met de geboortekaart. Match made in heaven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook