Full Width Featured Image With Sidebar

We snappen dat je benieuwd bent, want wie is nou deze ongelofelijk talentvolle acteur?

Shemar Moore

De wieg van de Afro Amerikaanse acteur Shemar Franklin Moore heeft in Oakland, Californië gestaan. Hij is misschien een aantal lentes ouder dan je had verwacht want hij komt uit 1970 en is jarig op 20 april. Fun fact: zijn naam komt voort uit beide namen van de mensen die hem hebben grootgebracht, namelijk zijn ouders Sherrod en Marilyn.

Wie is Shemar Moore?

Shemar Franklin Moore is een Afro Amerikaanse acteur en model uit California (20 april, 1970). Hij is vooral bekend van de series Criminal minds en The Young and the Restless.

Een echte winnaar

De acteur mag zich maar liefst 8 keer een gelukkige winnaar van de NAACP Imagine Awards noemen en één keer van de Daytime Emmy Award in het jaar 2000 voor zijn rol in de serie The Young and the Restless. Hiernaast werd hij in 2016 ook nog genomineerd voor een People’s Choice award voor zijn rol in de serie Criminal Minds als Derek Morgan.

Naast het acteren heeft hij ook nog een modellencariere in New York achter de rug. Zo heeft het model eens in een oplage van het bekende tijdschrift Men’s Health gestaan. Deze ontzettend knappe acteur heeft nog veel meer in zijn mars want de de schoolprestaties van Shemar Moore zijn ook niet mis. Hij kreeg een atletische beurs en heeft een Bachelor of Arts-graad in communicatie met een minor in theaterkunsten.

Acteur

We nemen even een kort kijkje in de wereld van Shemar Moore als acteur. Wel 8 Jaar (vanaf 2004) heeft hij de rol van Malcolm Winters vervuld in de televisieserie The Young and the Restless mogen vervullen. De show heeft kort afscheid van hem moeten nemen maar na een paar maanden keerde Shemar toch kort terug naar lieftallige personage Malcolm. In 2007 zat zijn tijd er volgens hem pas definitief op.

Wel 12 seizoenen lang hebben we kunnen genieten van Shemar Moore die van 2005 tot 2016 een grote rol speelde als FBI gedragsanalist/profiler Derek Morgan in de misdaadserie Criminal Minds. Zijn charmante karakter, dat altijd voor iedereen door het vuur ging, stool de harten van velen kijkers.

S.W.A.T.

Mocht je alle ruim 250 afleveringen van Criminal Minds waar Shemar Moore in te zien was al hebben gebingewatcht, dan spring je hierna een gat in de lucht. Shemar zet zijn carriere voort als Daniel ‘Hondo’ Harrelson in de Serie S.W.AT waarin hij in Los Angeles een speciale politie-eeinheid leidt. Voor ieders gemak zijn zowel Criminal Minds als S.W.A.T te zien op Videoland, dus het is niet nodig om met eventueel illegale streamingsdiensten in de weer te gaan.

De bankrekening van Shemar Moore

Hoe rijk is Shemar Moore? In 2 verschillende televisieseries heeft Shemar Moore een langdure rol gehad waardoor zijn vermogen aardig op heeft kunnen lopen. Er gaat rond dat Moore op een geschatte nettowaarde uitkomt van 16 miljoen, best logisch als volgens IMDB hij per aflevering 175.000 dollar verdiende in de serie Criminal Minds.

De vrouw van Shemar Moore

Je bent natuurlijk benieuwd naar wie de vrouw van Shemar Moore is. Helaas voor de acteur heeft Shemar nog met niemand aan het altaar gestaan en is hij op dit moment ook nog single. Wel staat hij er voor open om met iemand zijn leven te delen, dus voor onze vrouwelijke lezers, je maakt nog kans! Zijn droom om vader te worden is in tegendeel tot zijn rol in Criminal minds nog geen werkelijkheid geworden, we zijn benieuwd of hij de liefde nog zal vinden. Misschien word jij wel de vriendin van Shemar Moore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken