Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wie is Lil Kleine zijn vriendin?

Wie kent hem niet, de rapper met meerdere nummer 1 hits op zijn naam. Vaak positief in het nieuws maar ook soms wat minder. De twintiger Jorik Scholten heeft alweer een tijdje een vriendin, maar wie is Lil kleine’s vriendin? We hebben het natuurlijk over onze vriendin Jamie Vaes!

De vriendin van Lil Kleine

De vriendin van Lil Kleine, oftewel Jorik Scholte is Jaimie Vaes. De brunette is geboren in Den Haag op 17 augustus 1989, dat maakt haar 5 jaar ouder dan haar vriend Lil Kleine. Ze heeft Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy gestudeerd. Hierdoor dacht ze niet aan een krantenwijk maar kon ze heerlijk bijklussen als styliste, geen verkeerd bijbaantje vinden wij! Hiernaast is ze in 2012 ook te zien geweest bij de Youtubeserie Styled By The Stars waarbij ze ging winkelen met een BN’er.

Het verschijnen voor de rest van de buitenwereld beviel de dame wel want samen met haar beste vriend Koen Kardasian heeft ze het programma just tattoo of us op MTV gehost. Waar we een andere kant van Jaimy zien is wanneer ze als één van de bekende moeders meedoet aan het het televisieprogramma Vier handen op één buik. Waar ze pas echt de shine pakte is bij haar eigen reality serie op Discovery+ waar je een kijkje in haar leven kan nemen. Zo konden we bijvoorbeeld de voorbereidingen voor haar bruiloft volgen.

Zo kennen Lil kleine en Jaimy Vaes elkaar

Zoals net al duidelijk werd, Jaimy is een aantal jaartjes ouder dan Jorik. Lil Kleine en zijn vriendin kennen elkaar al veel langer dan je denkt want het liefdesverhaal begon meer dan tien jaar terug. Hoewel, liefdesverhaal kon het nog niet worden genoemd want toen Lil kleine en Jaimie Vaes elkaar ontmoette sloeg de vonk niet gelijk over. Op een dag verzorgde Jaimie de styling voor iemand, wanneer ze de studio instapte was Lil Kleine daar ook bezig. Al eerder had ze hem wel eens voorbij zien komen omdat de twee wat gemeenschappelijke vrienden deelden, maar meer dan dat was het niet. De rapper zag de jonge schoonheid wel zitten maar door het leeftijdsverschil ging de dame hier niet op in.

Een aantal jaar had Jaimie er net een heerlijke vakantie in Bali opzitten, dit is het moment waarop Jorik voor de tweede keer zijn kans probeerde te grijpen. Maar werd Jaimie gelijk de vriendin van Lil Kleine? Nee zeker niet, de twee werden eerst vrienden, het ging allemaal heel geleidelijk. Het klikte uiteindelijk toch zo goed tussen de twee dat Jaimie Vaes uiteindelijk Lil Kleine zijn vriendin werd. Super lief!

Samen een Kind

De liefde van het stel groeide zo dat de twee uiteindelijk voor een kindje wilde gaan. Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Lil kleine en zijn vriendin samen een zoontje op de wereld hebben gezet. Het super schattige jongetje zijn naam is Lío Zion Vaes Scholten. De eerste verjaardag van kleine Lío werd goed gevierd, mocht je nieuwsgierig zijn dan valt er genoeg te vinden over dit verjaardagsfeestje, want vrijwel elke BN’er was erbij.

Gaat het effe niet?

Afgelopen mei 2021 kwam er iets minder gezellig nieuws naar buiten. De geruchten gaan rond dat tijdens de vakantie van de twee op Ibiza (de laatste Ibiza mode vind je op Spiriibiza.com) er een incident heeft plaats gevonden. Lil kleine is volgens de media heftig te keer gegaan tegen zijn vriendin om het zo maar te zeggen. De vrouw zou gewond en bebloed met gescheurde kleding naar de hotellobby zijn gerend, waarna de receptie vervolgens de politie heeft gebeld. De hotelkamer zou daarbij ook nog eens zijn vernield, dat klinkt allemaal niet best.

Zo ziet de vriendin van Lil Kleine er uit

De instagram van Jamie Vaes staat helemaal vol met leuke kiekjes, vooral die van haar en Lío zijn ons favoriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook