Full Width Featured Image With Sidebar

Deze knappe man kan in je gedachte blijven spoken, welke rol hij als acteur ook speelt, hij rockt ze allemaal. Misschien ken je hem beter als Damon Salvatore.

Facts

Op 8 december 1978 is Ian Joseph Somerhalder ter wereld gekomen. Deze Amerikaanse acteur komt uit Covington (Louisiana) maar zijn bloed is gemengd, namelijk Frans, Engels en Schots-Iers. Samen met zijn oudere broer en jongere zus is hij een kind van Edna en Robert Somerhalder. Zijn moeder is van beroep massagetherapeut en zijn vader is super handig, want deze is aannemer.

Insert Styled Box

Even wat leuke feitjes over Ian op een rij:

  • Misschien is het je niet opgevallen maar Ian is niet heel groot, hij is slechts 1,77m.
  • Mocht hij eens bij je op de borrel komen dan drinkt hij het liefst rode wijn
  • Hij is ook nog een sportief want hij voetbalt, honkbalt en skietWie is Ian Somerhalder?

Ian Somerhalder is een Amerikaanse acteur en model uit Louisiana  (8 december, 1978). Hij is vooral bekend als Damon Salvatore van de serie Vampire Diaries en heeft voor merken als Raph Lauren, Calvin klein en Guess model gestaan. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 8 miljoen dollar.


Carriere

Op tien jarige leeftijd werd Ian al model, hij heeft shoots mogen doen voor grote merken als Calvin Klein, American Eagle Outfitters, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, en Guess. Zijn eerste klus was voor Ralph Lauren, wow! Als Ian daarnaast geen carriere als acteur zou hebben gehad zou hij zeebioloog of schrijver zijn geworden. Maar zo is het niet gelopen. Het acteren heeft altijd al in hem gezeten, met zijn harde werken brak hij in 2004 door toen hij Boony Carlyle in de TV serie Lost speelde. Helaas werd hij uit de serie geschreven. Hierna heeft hij verder aan de weg getimmerd en heeft hij in meerde films en series gespeeld, de meest bekende zijn Vampire Diaries en V-wars.

Vampire Diaries

De serie Vampire Diaries heeft ook jou waarschijnlijk voor het eerst laten kennismaken met Ian Somerhalder. Van 2009 tot 2017 heeft hij de rol van Damon Salvatore mogen vervullen, we hebben het hier over 171 afleveringen. De eerst afleveringen van de serie konden we Damon niet uitstaan, maar daarna is iedereen van dit personage gaan houden. We konden heerlijk weg zwijmelen bij het opbloeien van de liefde tussen Elena Gilbert (Nina Dobrev) en Damon Salvatore.

The Vampire Diaries - Seizoen 2

Ian Somerhalder Foundation

Was je al een groot fan van deze man dan weten we zeker dat je hierna nog meer weg van hem bent. Hij zet zich namelijk in voor het goede doel. Ian heeft zijn eigen Foundation opgericht, namelijk de Ian Somerhalder Foundation (ISF). Deze organisatie zet zich in voor de natuur, schone brandstof, het terugdringen van plastic, scheiden van afval en het welzijn van dieren. Wat een tof initiatief.

Zijn bankrekening

Met al die acteerklussen, van grote tot kleine rollen, en die keren dat Ian als model heeft mogen poseren moet hij vast wel een vermogen hebben opgebouwd. Onze vraag is dan ook, hoe rijk is Ian Somerhalder? Het geschat vermogen van Ian Somerhalder komt uit op ongeveer 8 miljoen dollar op basis van zijn acteer carrière. Hier kijken we dan ook zeker niet gek van op als de geruchten gaan dan hij per aflevering van Vampire Diaries maar liefst 40.000 dollar per aflevering verdiende. Deze acteur heeft het geluk dat hij ook nog eens ontzettend knap. Hiermee heeft hij ook heel wat modellenklussen kunnen binnenhalen wat ook nog eens heel wat bijdraagt aan zijn vermogen.

De vrouw van Ian Somerhalder

Mocht je nog de hoop hebben om deze acteur ooit tegen het lijf te lopen en hem gelijk aan de haak te slaan, je kan het proberen maar met succes zal het niet aflopen. Een aantal jaar geleden was Nikki Reed je voor, zij mag zich namelijk sinds april 2015 de vrouw van Ian Somerhalder noemen.

Nikki en Ian delen sowieso één grote passie met elkaar, het acteren. Wat voor een sprookje moet hun bruiloft in malibu, californie wel niet zijn geweest als we bij de bruiloft van Elena en Damon al helemaal in love waren. Als kers op de taart hebben Ian en Nikki in juli 2017 een prachtige dochter op de wereld gezet, de dochter van Ian Somerhalder heet Bodhi Soleil Somerhalder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook