Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Welke laarzen dragen onder een jurk?

Heb je weer eens zin om een mooie jurk te dragen en wil je nieuwe schoenen kopen hiervoor? Denk dan ook eens aan een paar laarzen. Laarzen zijn hartstikke leuk te combineren onder jurken. In dit artikel lees je een aantal leuke combinaties.

Hoge laarzen

Draag je een wat kortere jurk? Bijvoorbeeld tot op de knie? Dan kan het heel erg leuk staan om een paar laarzen onder je jurk te dragen. Ook is dit lekker warm! Dus als het nog niet zo’n warme dag is, kun je wel alvast je jurk dragen, maar dan met lekkere, hoge laarzen. Je kunt voor laarzen kiezen die net tot je knie komen. Ook zijn laarzen die over je knie gaan erg leuk bij een jurk.

Veterlaarzen

Veterlaarzen staan lekker stoer. Je kunt hierbij ook een stoer jurkje dragen, of juist kiezen voor iets meer zachts om een mooi contrast weer te geven. Met jouw veterlaarzen kun je zeker indruk maken en stap je vol zelfvertrouwen door de stad.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn altijd leuk en makkelijk te combineren met de meeste jurken. Zoek voor een enkellaars die goed bij jouw jurk past om een eenheid te creëren. Door een mooi enkellaarsje te dragen, komt jouw jurk goed naar voren. Heerlijk voor in de zomer als je een fijn, luchtig jurkje wilt dragen.

Cowboylaarzen

Je houdt ervan of je houdt er niet van: cowboylaarzen. Ze zijn stoer en hebben iets authentieks. Je hebt kortere cowboylaarzen, maar ook langere. De hak van de cowboylaars is meestal niet zo hoog, waardoor je ze met gemak de hele dag kunt dragen. Je kunt gaan voor een simpel design, of juist voor een wat extraverter printje. 

Laarzen met of zonder hak

Laarzen kun je krijgen met of zonder hak. Naaldhakken, dikke hakken, hoog, laag of een platte zool: het kan allemaal. Kies voor een model laars die goed bij jou past, maar die ook lekker zit voor jouw voeten zodat je goed op jouw laarzen kunt lopen. Wanneer er weer een nieuw seizoen aanbreekt, is het altijd leuk om nieuwe schoenen te kopen. Laarzen passen altijd wel in een leuke outfit. Ga voor het type laars die jou het meest aanspreekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken