Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Welke interieurstijl past het beste bij jou?

Ben je toe aan een verandering van interieur of ga je verhuizen en zoek je de beste interieurstijl voor jou? Geniet dan tijdens het lezen over welke interieurstijlen er zijn en welke perfect past bij jou! 

Welke interieurstijlen zijn er? 

Of je een liefhebber bent van strak en modern of klassiek en warm, er is altijd een passend en stijlvol interieur voor jou. Kies voor stijl en comfort met Rivièra Maison of modern comfortabel met Kave Home, want comfort staat centraal in ieder interieur.

Thuis is de plek waar je jezelf volledig kunt ontspannen en je wilt iedere dag weer genieten van jouw perfecte interieur. Kijk daarom naar het prachtige aanbod van Eleonora en ga voor een Scandinavisch, modern, industrieel, bohemian, botanisch of landelijk interieur om jouw perfecte thuis te creëren.

Scandinavisch modern

Een interieur moet naast stijlvol ook functioneel zijn, het is daarom dat de Scandinavische interieurstijl zeer populair is op dit moment. Met veel zachte kleuren en een strakke uitstraling zie je in deze moderne interieurstijl veel natuurlijke materialen terug. 

Kies bijvoorbeeld voor prachtige beige eetkamerstoelen van Kave Home met een moderne naturel look, bekleed met chenille stof en combineer dit met een robuuste houten eettafel. Door de geometrische vormen en patronen, houten materialen en fijn textiel in lichte kleuren, staat deze moderne interieurstijl bekend als georganiseerd en praktisch. 

Industrieel 

Een industrieel interieur kenmerkt zich door ruige, stoere en strakke vormen. Echte industriële meubels zijn met de hand gemaakt uit (oud) metaal, hout en leer. Deze interieurstijl is eenvoudig te combineren met andere woonstijlen.

Neem bijvoorbeeld een ruime loungebank met een zwart metaal onderstel. Bekleed met een grove lederen bekleding, iedere kleur is mogelijk, kan deze bank in moderne, Scandinavische, bohemian, botanische interieuren perfect zijn plek vinden. Over het algemeen bestaat een volledig industrieel interieur uit donkere kleuren, om het allemaal een meer functionele sfeer te geven. 

Bohemian 

Bohemian staat voor onconventioneel en geeft de indruk dat je een onbezorgd leven leidt. Je mixt felle kleuren met prachtige unieke voorwerpen en heel veel groen! Planten en natuurlijke materialen in overvloed, wat een beetje verwijst naar een botanische interieurstijl.

In de basis werk je met naturel (hout) of beige tinten, aangevuld met alles wat een eyecatcher is. Kies bijvoorbeeld voor de prachtige naturel look beige eetkamerstoelen van Rivièra Maison, want met een luxueus effect en een zeer romantische uitstraling, zijn deze perfect voor om jouw bohemian interieurstijl te creëren.

Landelijk 

Een blijvende interieur trend en stijl is het landelijke interieur. Het straalt voornamelijk soberheid uit door het gebruik van (oude) houten accenten en sobere kleuren. Toch is deze interieurstijl de perfecte basis voor een combinatie met andere interieurstijlen, zoals bohemian, botanisch en industrieel. Kies voor een landelijk interieur als je een unieke eigen interieurstijl wil creëren of kies voor deze stijl als je de voorkeur hebt voor een rustig, functioneel en sober interieur. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken