Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Welke draadloze iPhone opladers zijn er zoal?

Vind jij het ook zo fijn om draadloos je iPhone op te laden, maar weet je niet goed welke opties er zijn en welke het best bij jou passen? In dit artikel lichten we deze vragen graag toe. Er zijn namelijk een aantal technieken en designs specifiek gemaakt voor jouw iPhone. Lees dus snel verder!

De MagSafe techniek

Een lijst van iPhone draadloze opladers is niet compleet zonder MagSafe. De MagSafe techniek is specifiek ontwikkeld voor de iPhone 12, 13 en 14. Ze worden magnetisch gekoppeld aan jouw iPhone. Deze draadloze iPhone opladers zien er samen met je iPhone strak uit en zijn super eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen je iPhone tegen de oplader aan te houden en deze klikt magnetisch vast. Dit geldt voor alle modellen die MagSafe techniek gebruiken.

MagSafe is beschikbaar voor thuis, in de auto en er zijn mooie (uitvouwbare) reisladers. Een extra voordeel bij diverse modellen is de mogelijkheid om ook je Apple Watch en AirPods (pro) op te kunnen laden. Dit betekent drie opladers in een!

Tech Protection opladers

De Tech Protection draadloze opladers zijn specifiek voor de iPhone 8 en X. Hij laadt snel en veilig je iPhone op. Het staande model draadloze oplader is favoriet, mede door zijn strakke design en hoge functionaliteit.

Ook Tech Protection opladers zijn beschikbaar in de drie-in-een combinatie voor je Apple Watch en Airpods. Kies je voor Tech Protection, dan kies je een strak design, hoge functiewaarde en gebruiksgemak.

Native Union techniek

De Native Union techniek is gemaakt voor de iPhone 8 en X, maar is ook geschikt voor hogere versies. Het heeft een non-slip basis, waardoor je iPhone goed blijft liggen. Bovendien zorgt het materiaal ervoor dat je iPhone niet te warm wordt. Je kan dus met een gerust hart je iPhone optimaal draadloos laden. Er zijn verschillende modellen. Kies het design en de functionaliteit die bij jou passen en laad makkelijk, veilig en snel je iPhone op!

De autohouder

Draadloos opladen in de auto is makkelijk, veilig en je vergeet nooit meer die oplaadkabel! Kies voor modellen met een super sticky gel pad. Deze monteer je eenvoudig op het dashboard of de voorruit. Geschikt voor elke iPhone is het een stevige en functionele keuze. De iPhone zit veilig vast en je kan hem makkelijk aanpassen naar de beste plek voor jou, je bijrijder(s) en medebestuurder(s).

Draadloze powerbanks

Er is een mooi aanbod aan powerbanks als draadloze iPhone oplader. Super makkelijk, ze kunnen altijd mee onderweg en zijn thuis uiteraard ook gewoon te gebruiken! Met MagSafe Powerbanks is het ook een super strak design terwijl je oplaadt! De magnetische werking toont als een geheel.

Heb je geen iPhone 12 of hoger, wees dan niet getreurd. Voor de iPhone 8, X en 11 zijn er vele mooie draadloze powerbanks beschikbaar, denk hierbij aan een powerbank met Native Union techniek of aan een dual powerbank; hier kan je zelfs twee iPhones van verschillende versies tegelijkertijd mee opladen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken