Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat zijn fillers en welke voordelen zijn eraan verbonden?

Het spreekt voor zich dat we graag allemaal onze jeugdige schoonheid zouden willen behouden. Dat is in de praktijk natuurlijk een behoorlijk stuk minder eenvoudig gedaan dan gezegd. Toch zijn er op de markt allerhande hulpmiddeltjes terug te vinden die daar mee voor kunnen zorgen. Eén van deze middeltjes zijn de zogenaamde fillers. Het gaat hierbij om bepaalde stoffen die worden geïnjecteerd en die een verjonging van de huid mogelijk maken. Zou jij graag ook meer te weten willen komen over het gebruik van fillers? Dan moet je absoluut de onderstaande informatie even doornemen.

Waarom overwegen mensen het gebruik van fillers?

Voor behoorlijk wat mensen geldt dat ze moeten vaststellen dat hun gezicht niet langer over de optimale uitstraling beschikt die men er eigenlijk wel voor zou willen. Dat is natuurlijk bijzonder vervelend. Door gebruik te maken van deze behandeling is het mogelijk om verschillende problemen die het gevolg zijn van het verouderingsproces op te lossen. Dit bovendien ook nog eens op een toegankelijke en efficiënte manier. Vooraleer er gebruik zal worden gemaakt van fillers is het zo dat er doorgaans altijd eerst een intakegesprek plaats zal vinden. Dit gesprek moet duidelijk maken wat de vooropgestelde verwachtingen precies zijn en of deze wel of niet ingelost zullen kunnen worden door het gebruik van fillers. In principe is dit gesprek in het merendeel van de gevallen kosteloos.

Waar kunnen fillers allemaal tegen helpen?

Fillers zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Dat is niet alleen het gevolg van de eenvoud waarmee deze ingreep wordt uitgevoerd. Daarnaast kan er namelijk eveneens worden vastgesteld dat het laten injecteren van deze stoffen een prima oplossing kan bieden tegen verschillende vervelende problemen. Enkele zaken waartegen het kan helpen zijn dan ook:

  • Wallen die zich onder de ogen bevinden;
  • Rimpels die zijn ontstaan in bijvoorbeeld de bovenlip;
  • Een niet meer zo strakke kaaklijn;

Bovenstaande zaken zijn nog maar het puntje van de ijsberg. Daarnaast kan er namelijk in de praktijk eveneens worden vastgesteld dat het injecteren van de stoffen kan worden gebruikt voor het uitvoeren van een neuscorrectie, voor het verbeteren van het volume van de wangen evenals voor het opvullen van de neuslipplooi. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn dat het gebruik van fillers op heel wat verschillende vlakken een interessante meerwaarde kan betekenen.

Wat is interessantst, fillers of een facelift?

Zowel met fillers als met een zogenaamde facelift kunnen werkelijk uitstekende resultaten worden behaald. In principe doen beide zaken min of meer hetzelfde. Er is echter in de praktijk ook zeker sprake van een aantal niet onbelangrijke verschillen. In eerste instantie geldt voor fillers dat de ingreep natuurlijk iets minder ingrijpend is in vergelijking met een facelift. Daar staat echter tegenover dat het effect van fillers niet permanent is. Dit is een niet onbelangrijk aandachtspunt waar rekening mee dient te worden gehouden. Het effect van deze behandeling is wel meteen zichtbaar en zal vervolgens zo’n 9 tot 12 maanden blijven aanhouden. Daarna zal het effect echter komen te verdwijnen waarna de behandeling terug moet worden uitgevoerd. Dat is uiteraard niet het geval wanneer je een facelift hebt ondergaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook