Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat moet ik aan met mijn muren van mijn woonkamer?

U kent het wel; die kale lege muren zitten u in de weg. Dat is zeer begrijpelijk, maar gelukkig zijn hier een hoop oplossingen voor. Door middel van bepaalde oplossingen voegt u een stukje sfeer toe aan uw huis. Vooral het gebrek aan huiselijkheid wordt opgelost door uw muren op te vullen. Om u een idee te geven wat u allemaal kunt doen met de muren in uw huis hebben we in dit artikel een aantal creatieve oplossingen opgesomd. Zo kunt u direct aan de slag.

The earth without art is just ‘eh’

Kunst mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje met opvullingen voor uw muur. Kunst kunt u op ontzettend veel verschillende manieren verwerken in uw huis. Kunst op plexiglas is een kunstvorm die op dit moment ontzettend trendy is binnen de interieurwereld. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van fotokunst (een compositie van verschillende objecten). Maar dit kan ook in de vorm van getekende kunst, supertof! Ook een ouderwetse zeefdruk is vandaag de dag nog steeds relevant. Er zijn nog ontzettend veel opties als het gaat om kunst, leuk om eens te onderzoeken welke vorm van kunst bij u past. 

Print op de muur

Een persoonlijke touch toevoegen aan uw interieur is nooit een slecht idee. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld uw eigen foto’s op te hangen. Dit kunt u natuurlijk op simpele wijze doen door wat foto’s uit te printen en op te hangen aan de muur. Een veel creatievere manier om uw foto’s aan de muur te hangen is aan de hand van een soort collage. U kunt uw foto’s bijvoorbeeld in verschillende vormen kwijt op muur. U zou kunnen kiezen voor simpele vormen als rechthoeken en vierkanten, maar het is juist tof om te kiezen voor iets speciaals. Iets wat bijvoorbeeld niet vaak voorkomt zijn hexagons, dit is een vorm met 6 hoeken. Door uw foto’s in deze hexagons te plaatsen krijgt u een speels effect op uw muur. 

Wall gallery 

Als u uw foto’s toch kwijt wilt in vierkante lijstjes is het tof om dit in de vorm van een wall gallery te doen. U kunt dan een stuk muur inrichten met allerlei foto’s. Bij een wall gallery is het leuk om te kiezen voor lijstjes met verschillende kleuren; goud, zwart, wit, zilver en nog veel meer. Op deze manier kunt u met rechthoekige/vierkante lijstjes toch iets creatiefs op uw muur kwijt. Het is wel verstandig om de foto’s in 1 stijl houden. Om dit te doen kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een en dezelfde filter over uw foto’s heen te plaatsen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen al uw foto’s zwart-wit te maken, dit zorgt voor een erg tof effect. Zeker op een muur met een aparte kleur zijn zwart-wit foto’s een absolute aanrader. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook