Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wat is een rabbit vibrator?

Een vibrator is een elektrisch speeltje dat trillingen geeft. Vibrators worden vaak gebruikt om de vagina te stimuleren. 

Er bestaan allerlei soorten vibrators, waaronder de rabbit vibrator. Maar wat is een rabbit vibrator? Eigenlijk verklapt de naam het al een beetje. De vibrator heeft namelijk een ‘rabbit’ gedeelte, een extra stukje dat aan de ‘staaf’ vastzit. Het extra gedeelte heeft een beetje de vorm van konijnenoortjes, vandaar de naam dus. Dit extra gedeelte zorgt voor clitorale stimulatie, terwijl het andere gedeelte (de staaf) van de vibrator de vagina stimuleert. 

Werking en mogelijkheden

Sommige rabbit vibrators beschikken ook over een penetratie modus. Hierbij maakt het korte en krachtige stootbewegingen. De rabbit vibrator zorgt voor een dubbele gelijktijdige stimulatie. De vagina, g-spot en clitoris worden hierbij gestimuleerd. Dat maakt dat een rabbit vibrator zorgt voor een diepe, sensuele ervaring. 

Materiaal

De buitenkant van de rabbit vibrator is meestal gemaakt van kunststof. Sommige vibrators zijn gemaakt van zacht pvc en bevatten soms weekmakers. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Vibrators in het hogere prijssegment hebben vaak een buitenlaag van siliconen.

Bediening

Op de vibrator zit een bedieningspaneel of kleine knopjes. Hiermee kun je het ritme en de snelheid instellen. Bij sommige modellen kunnen deze onderdelen ook apart van elkaar aan of uit gezet worden.

Verschillende mogelijkheden

De vibrator is te gebruiken voor jezelf, waarbij je geniet van de dubbele werking van de vibrator. De rabbit vibrator zorgt voor zowel vaginale als litorale stimulatie. Maar naast dat de vibrator gebruikt kan worden bij het stimuleren van het geslachtsdeel, kan hij ook gebruik worden voor het prikkelen van erogene zones, zoals de tepels. 

Ook kan de vibrator worden gebruikt als seksspeeltje wanneer je in een koppel zit. Op deze manier kunnen jij en je partner samen genieten van de rabbit vibrator.

Batterijen

De vibrator raakt natuurlijk een keer leeg. Het is fijn om te weten hoe je de vibrator weer op kunt laden. Er zijn modellen die werken op batterij, maar ook die via USB oplaadbaar zijn. 

Koop nu jouw rabbit vibrator!

Ben jij klaar voor een diepe, sensuele ervaring die je nog nooit eerder op deze manier ervaren hebt? Koop dan nu jouw rabbit vibrator! Bekijk bijvoorbeeld deze rabbit vibrator van PureVibe, een unieke rabbit vibrator die beschikt over een penetratiemodus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook