Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Wallen verwijderen: fillers vs operatie

Wallen zien er niet mooi uit. Dit geeft dus ook geen goed gevoel. Daar is wel van alles aan te doen, bijvoorbeeld met fillers onder de ogen. Al is ook een operatie een optie. Het is belangrijk om te weten welke van de twee nu eigenlijk de betere optie is. Wanneer je kijkt naar de volgende zaken, dan kan je al snel ontdekken wat jij het best kunt doen als je iets aan de wallen wilt doen. Dit kan gelukkig op een makkelijke manier.

Waardoor ontstaan wallen?

Wallen kunnen om verschillende redenen onder de ogen terechtkomen. In de eerste plaats is er een erfelijke reden. Bijvoorbeeld doordat het jukbeen van nature een beetje te ver aar achter ligt en de huid niet goed ondersteund wordt. Dit zorgt voor de vorming van een wal of kring onder de ogen. Komt dit in de familie voor, dan kan je hier zelf ook last van krijgen. Slechte voeding, een dunne huid, slechte leefgewoonten, het zijn ook allemaal redenen waarom wallen ontstaan. Let hier dus ook wel altijd op.

Kiezen voor opereren

Wanneer je te maken hebt met wallen onder de ogen, dan kan een onderooglidcorrectie van waarde zijn. Dit is namelijk een manier om overtollig vet en vochtophopingen weg te nemen. Daarmee kan je dus wel iets van het probleem wegnemen. De sterke kant van opereren is dat door de arts direct ook voor een blijvende optie gekozen kan worden. Het is echter anderzijds wel zo dat er dus een operatie met alle hinder eromheen moet worden ondergaan. Dit is dus wel iets wat eerst goed overwogen moet worden.

Kiezen voor fillers

Het is ook een optie om voor fillers te kiezen. In dat geval kan voor een behandeling met een lichaamseigen stof worden gekozen die zorgt dat de wal niet meer te zien is. Het inspuiten helpt om de contouren van het gezicht meer geleidelijk te laten verlopen. Het is dan mogelijk om het gebrek aan volume bij te werken. Zo zijn ingevallen ogen, wallen en kringen weg te werken. Bovendien is het een groot voordeel dat er direct iets van te zien is nadat de behandeling is gedaan. Informeer bij Betan Clinics naar de mogelijkheden van een natuurlijk, subtiel resultaat.

Wat is de beste keuze om wallen te verwijderen?

De vraag is dan welke optie het best gekozen kan worden. Het kiezen voor fillers betekent dat er iets meer gemak wordt ervaren. Bovendien is er direct resultaat van te zien. Alleen is het wel zo dat na 18 tot 24 maanden het effect weg is. In dat geval kan de keuze voor opereren dus beter zijn, want dit biedt wel een blijvende oplossing. De operatie is daarentegen dan wel weer veel ingrijpender. Dit is dus wel ook een nadeel. Je moet hier wel klaar voor zijn als mens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook