Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Waarom je als vrouw juist moet investeren in crypto!

Cryptocurrency is al tijdenlang een veel gehoord onderwerp van gesprek. Waar je ook komt, iedereen heeft het over de online munten, welke munten je het best kunt kopen, wat de koersen op het moment zijn en of je al investeringen hebt gedaan. Toch bleek dit gesprek een stuk vaker door mannen gevoerd te worden dan door vrouwen. Gelukkig lijkt dat nu langzaam verleden tijd. Steeds meer vrouwen investeren zelf in cryptocurrency en wij begrijpen dat wel! 

Vrouwen zijn beter in langetermijninvesteringen

Crypto is een goede langetermijninvestering gebleken. Sinds het begin van de munten zijn alle (bekende) munten enorm in waarde gestegen. Mensen die hun Bitcoin of Ethereum munten lang hebben vastgehouden zien daar nu een flink rendement op ontstaan. Laat langetermijninvesteringen nou net het soort investeringen zijn waar vrouwen heel goed in zijn. Mannen zijn in tegenstelling tot vrouwen geneigd om snelle investeringen te doen waarvan ze hopen dat het op korte termijn flink geld oplevert. Door de snel wisselende koers van crypto kan deze tactiek succesvol zijn maar kan ook enorm snel falen. Vrouwen zijn vaak veel geduldiger en hebben minder haast, daarom zullen ze hun digitale munten langer vasthouden en daarmee winst behalen.

Vrouwen zijn minder emotioneel

Naast dat vrouwen minder haast hebben om snel geld te willen verdienen en het geduld kunnen opbrengen om de crypto lang vast te houden hebben de meeste vrouwen nog een eigenschap mee. Vrouwen zijn namelijk ook een stuk minder emotioneel betrokken bij het geld en handelen daardoor anders. Ze raken minder snel in paniek wanneer de koers daalt wat een positieve invloed heeft op het rendement. Doordat ze de munten vaker vasthouden dan mannen besparen ze ook een enorme berg aan transactiekosten. 

Eigen geld creëren

Vrouwen zijn dus in een uitstekende positie om goed te beleggen in de cryptomunten, misschien zelfs wel in een betere positie dan de mannen. Naast het feit dat we enorm goed zijn in het beleggen en geen overhaaste beslissingen nemen of op korte termijn gefocust zijn, is het sowieso een goed idee om wat spaargeld te beleggen. Het geld spreiden en verdelen zorgt voor een stabiele inkomstenbron. Mocht er dan één inkomstenbron wegvallen ben je niet volledig afhankelijk en is het gemakkelijk op te vangen. Wil je na het lezen van dit blogartikel meer informatie over het kopen van crypto? Op www.anycoindirect.eu vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen beleggen in de digitale munten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook