Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Waarom iedereen een strapless BH zou moeten hebben

Veel vrouwen hebben een strapless BH in hun kast liggen. Wij snappen heel goed waarom, de BH is namelijk erg veelzijdig. In samenwerking met Annadiva Lingerie en Badmode hebben wij argumenten op een rijtje gezet over waarom jij ook een strapless BH in je kast zou moeten hebben. Enjoy!

1. Een strapless BH is perfect onder een strapless jurkje, topje of hemdje.

Een strapless BH is simpelweg een BH zonder bandjes of de bandjes zijn afneembaar. Hierdoor is deze BH perfect om te dragen onder een strapless jurkje, topje of hemdje. Wanneer je namelijk een kledingstuk zonder bandjes draagt, wil je niet dat de bandjes van jouw beha je schouders alsnog bedekken. Hoe mooi je BH-bandjes ook zijn, onder een kledingstuk met blote schouders hoort een BH zonder bandjes! Met een strapless BH zit jij altijd safe. Extra fijn zijn de BH’s met afneembare bandjes. Deze BH’s kun je namelijk zowel strapless als met schouderbandjes dragen; multifunctioneel dus!

2. Een strapless BH biedt voldoende steun

Yes ook vrouwen met een grotere cupmaat kunnen een strapless BH dragen. De meeste vrouwen zijn bang dat een strapless BH afzakt en de borsten daardoor niet voldoende steun krijgen. Deze zorgen zijn echter helemaal niet nodig mits jij een BH van goede kwaliteit en de juiste maat draagt. Strapless BH’s zijn aan de binnenkant van het rugpand vaak verstevigd middels siliconen of rubberen strips. Deze voorkomen het afzakken van de BH. Een strapless-BH is dus zeker comfortabel. Wel is het bij een strapless BH extra van belang dat jij de juiste BH maat draagt. Wanneer de omgangsmaat de groot is kan de BH alsnog af gaan zakken. Wanneer de omgangsmaat te klein is kan de BH gaan knellen. Ook is het belangrijk dat je borst goed in de cup valt, dan haal je namelijk de meeste steun uit de BH. Laat je zelf dus eens in de zoveel tijd opmeten door een lingerie-expert of meet jezelf regelmatig op!

3. Een strapless BH kan ook sexy en trendy zijn

Sommige vrouwen denken dat een strapless BH saai en niet sexy is. Het tegendeel is echter waar. Verschillende lingeriemerken zoals PrimaDonna en Marie Jo brengen de mooiste strapless BH’s op de markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rugpand versierd met het mooiste kant? Ook een schattige strikje of bedeltje tussen de cups is geen uitzondering. De strapless BH is daarnaast verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en printjes, zo is er voor iedereen wel een geschikte strapless BH te vinden. Ben je enkel op zoek naar een simpele BH die onder elk kledingstuk past? Dan zijn er ook voldoende basic strapless BH’s te vinden in de basiskleuren zwart, nude en wit.

Hebben wij jou overtuigd van de voordelen van een strapless BH? Shop er dan lekker op los! Veel bekende lingeriemerken bieden strapless BH’s aan in hun assortiment. Blijf dus in je comfortzone en shop een strapless BH van jouw favoriete merk, of ga een keer uit je comfortzone en shop een BH van bijvoorbeeld Elomi, Chantelle, Freya, PrimaDonna, Marie Jo of Wacoal. Voornamelijk Elomi, Freya en PrimaDonna staan bekend om de perfecte BH voor de grotere cupmaten. Wij zijn fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook