Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Waar moet je op letten bij het kopen van dames sneakers?

Je oude afgetrapte gympies. Ze zitten zó lekker, maar op een gegeven moment zijn ze op. Het niet willen loslaten van je oude vertrouwde sneakers is een veelvoorkomend probleem. Voor veel mensen is de stap naar het kopen van nieuwe sneakers een lang proces, want door het grote aanbod zie je al snel door de bomen het bos niet meer. In dit artikel geven we je een aantal concrete tips zodat jij straks eindelijk kunt flaneren met je nieuwe sneakers!

Maattabel

Het beste is natuurlijk om schoenen in het echt te passen, maar op sommige momenten is online shoppen de enige optie. Op de site van Mason Garments staan bij alle Mason Garments damesschoenen een handige maattabel waarmee je gemakkelijk kunt bepalen wat de juiste maat voor jou is. De juiste maat vinden kan best een uitdaging zijn als je online shopt. Zoek daarom altijd op of het merk waar je oog op gevallen is ruim valt of juist nauwsluitend. Dit kun je doen door reviews door te spitten of simpelweg te googelen. In sommige gevallen staat op de site aangegeven hoe de schoen valt.

Passen 

Pas schoenen altijd aan het einde van de dag wanneer je voeten een beetje opgezet zijn. Loop daarnaast een rondje op een schoon oppervlak, zodat je ze eventueel nog kunt retourneren. Als je de schoenen koopt voor dagelijks gebruik, zorg er dan voor dat je enkele van deze dagelijkse dingen ook doet tijdens het passen. Loop er bijvoorbeeld even de trap mee op. Op deze manier kom je er ook achter of je voldoende teenruimte hebt en de schoenen niet knellen bij alledaagse bewegingen. Dit kun je ook testen door met je tenen helemaal naar voren te schuiven in de schoen. Kun je nog precies een vinger tussen je hiel en de rand van de schoen steken? Dan hebben je tenen voldoende ruimte!

Tijdloos 

Schoenen gaan, als je er normaal gebruik van maakt, wel een aantal jaren mee. Daarom is het belangrijk dat de schoenen voldoen aan jouw persoonlijke stijl. Tegelijkertijd is het door de lange levensduur van belang dat je kiest voor een tijdloos model en ontwerp. Iets wat in de mode is. Daarbij zijn tijdloze schoenen ook vaker gemakkelijk te combineren met de rest van je outfit. Dat brengt ons bij het volgende punt.

Matching 

Ga bij jezelf na van welke kleuren je de meeste kleding hebt en welke outfits je het meeste draagt. Passen de schoenen die je op het oog hebt hier goed bij? Je wilt je nieuwe schoenen immers zo vaak mogelijk dragen, en als ze niet bij je favoriete outfits passen, zou dit uiteraard zonde zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook