Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • De vrouw van Ali B: wat weten we over haar?

Bekende Nederlanders hebben in veel gevallen knappe, goed uitziende partners. Hoe zit het precies met de vrouw van Ali B, de bekende rapper en tv persoonlijkheid? Wie is de vrouw van Ali B en wat weten we allemaal over haar? Alles wat je wilt weten Ali B zijn vrouw lees je in dit blogartikel! Maar eerst iets over Ali B zelf.

LET OP: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com! (Korting tot 70%)

Ali B: wie is hij?

Bijna iedereen in Nederland kent rapper Ali B wel. Zo niet, dan heb je echt jarenlang onder een steen geleefd. Vanaf 2000 trad Ali Bouali, zoals zijn volledige naam luidt, door nadat hij meedeed aan talentenshows en rapnummers begon uit te brengen. Zijn eerste hit was 'Waar gaat dit heen?' uit 2003. Een jaar later stond Ali B. met Marco Borsato voor diverse War Child-concerten in een volle Kuip en werd hij echt een nationale bekendheid. Ali Bouali maakte nog meerdere hits en was vanaf 2008 als presentator en met zijn eigen televisieshow De Flat van Ali B geregeld op de televisie te zien.

Wie is de vrouw van Ali B?

In 2006 is Ali B getrouwd. Dat jaar stapte Ali B. in het huwelijksbootje met zijn manager. Ali B. heeft zijn vrouw altijd zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers van de pers weten te houden, maar we weten natuurlijk wel het een en ander over deze dame.

De vrouw van Ali B heet Breghje Kommers. Zij is eigenaar van het in 2000 opgerichte het managementbureau SPEC, samen met Frans Barendse en Stanley Bish. Dit bureau organiseerde aanvankelijk hiphop-feesten en muziekfestivals, maar ging ook artiesten managen. SPEC contracteerde Ali B. en op die manier kregen Ali B. en Breghje een relatie. In 2006 is Breghje met Ali B getrouwd en inmiddels hebben de twee drie kinderen, namelijk Nouri, Omar en Amin. Drie jongens dus!

Hoe ziet Ali B zijn vrouw er uit?

De vrouw met wie Ali B getrouwd, is een brunette. Wie het Instagram account van Ali B. volgt, zal haar niet zo vaak tegenkomen, want Ali B. deelt liever geen familiefoto's en schermt zijn privéleven zoveel mogelijk af. Zo plakt hij vaak op foto's op de sociale media het hoofd van zijn zoontjes af met een emoticon. Begrijpelijk dat de vrouw van Ali B en zijn kinderen op de achtergrond worden gehouden, maar natuurlijk maakt ons dat extra nieuwsgierig.

Wil je weten hoe Breghje Kommers eruit ziet, dan lukt je dat niet door haar Instagram-account te bekijken. Die heeft Breghje Kommers namelijk niet. Wel vertelt Ali B. soms in interviews meer over zijn partner en gezinsleven, maar wel mondjesmaat. Zo weten we dat Bregje Kommers in Ali Bouali's levehn kwam toen hij kampte met grote gokschulden en echt in de penarie zat. Kommers heeft Ali toen geholpen om van zijn gokverslaving en van zijn schulden af te komen. Ook wekte ze sympathie voor Ali op door hem te overtuigen de opbrengsten van het concert met Marco Borsato, met wie hij de hit Wat zou je doen? scoorde, te doneren aan Amnesty International. In een recent interview in De Volkskrant, uit augustus 2020, noemde Ali B zijn vrouw 'heel moederlijk, maar ook zakelijk heel slim'.

LET OP: Alleen vandaag hoge kortingen bij Bol.com! (Korting tot 70%)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook