Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dit is de vriendin van Davy Klaassen

Voetballer Davy Klaassen is weer aan het shinen op het veld bij Ajax. Zoals vele voetballers heeft ook hij een knappe vriendin. Wij hebben voor jou uitgezocht wie de vriendin van Davy Klaassen is!

Wie is Davy Klaassen?

De nieuwsgierigheid die speelt gaat natuurlijk over wie de vriendin van Davy Klaassen is, maar graag vertellen we je ook nog even kort wie deze voetballer zelf nou werkelijk is. Deze Nederlandse profvoetballer die in 2014 debuteerde bij het Nederlands elftal, is geboren in Hilversum op 21 februari 1993 en speelt doorgaans wedstrijden als middenvelder. Een lange tijd heeft hij bij Weder Bremen gevoetbald maar nu is hij weer terug in zijn moederland waarbij hij in oktober 2020 een vierjarig contract bij Ajax heeft getekend. Voor hem was deze club niet onbekend want Davy Klaassen heeft vroeger al als jeugdspeler op De Toekomst hier al vele uurtjes doorgebracht. Onder andere in deze tijd, van 2011 tot 2016 deelde Davy met iemand anders de liefde dan zijn huidige vriendin, de vrouw waar we het over hebben is Amber Moolenbeek. Na deze jaren hebben de twee er een punt achter gezet.

Wie is Laura Benschop?

Uiteraard loopt er net als bij vele andere voetballers een knappe vrouw naast zijn zijde. We stellen je voor aan de vriendin van Davy Klaassen, Laura Benschop. Jaja ze mag er wezen! Met deze looks stond de 28 jarige vorig jaar op de 174e plek in de FHM500. Daarnaast heeft het model ook een keer deelgenomen aan Miss Nederland in 2017, helaas heeft ze niet gewonnen maar van ons had dat wel gemogen! We zijn even op haar Instagram profiel rond gaan snuffelen en hebben prachtige foto’s gevonden van de vriendin van Davy Klaassen. Zo ziet de knappe Laura Benschop er uit:

Hoe hebben Davy Klaassen en zijn vriendin elkaar leren kennen?

Davy klaassen en zijn vrienden hebben elkaar leren kennen in de plaats Hilversum waar ze beide opgroeiden, wordt er gezegd. Helemaal zeker weten we het niet, maar opzich maakt dat niet uit. Wij zijn ontzettend blij voor deze twee knapperds dat ze elkaar hebben gevonden. Het liefdesverhaal begon dus in deze Noord Hollandse plaats, maar zet zich verder ergens anders voort. Een lange tijd hadden Laura Benschop en Davy Klaassen een latrelatie, best uniek voor relatie in de voetbalwereld. Volgens haar Facebook-profiel woonde Laura Benschop namelijk in de Canadese miljoenenstad Vancouver, waar ze studeerde aan de Simon Fraser University. Hierna zijn ze verhuisd naar Bremen waar ze gelukkig wel samen woonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken