Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tom Holland: De charmante vriend van Zendaya – Ontdek hun liefdesverhaal in foto’s

Zendaya, je kent haar vast wel. Ze is een super getalenteerde actrice, zangeres en model. Maar wie is eigenlijk de vriendin van Zendaya? Dat is een vraag die veel mensen zich stellen. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de vriendin van Zendaya. Dus als je nieuwsgierig bent naar wie het hart van deze Hollywood-ster heeft veroverd, lees dan zeker verder!

Zendaya?

Zendaya is een super getalenteerde Amerikaanse actrice, zangeres en model. Je kent haar misschien van de Disney Channel-serie "Shake It Up", waar ze de rol van Rocky Blue speelde. Maar ze heeft ook in andere bekende films en series gespeeld. Zo speelde ze bijvoorbeeld in de superheldenfilm "Spider-Man: Homecoming" en de dramaserie "Euphoria". Naast acteren, kan Zendaya ook heel goed zingen. Ze heeft zelfs een eigen album uitgebracht! En wist je dat ze ook nog eens heel goed kan dansen? Ze heeft meegedaan aan het Amerikaanse tv-programma "Dancing with the Stars". Zendaya is dus echt een multitalent!

Wie is de vriend van Zendaya? 

Tom Holland is een bekende acteur, maar er is een klein foutje in je vraag. Tom is namelijk een man, niet een vrouw. Hij is vooral bekend van zijn rol als Spider-Man in de Marvel films. Tom is geboren in Engeland en hij is ook een getalenteerde danser. Hij heeft zelfs in de musical Billy Elliot gespeeld toen hij nog maar een kind was.En ja, je hebt gelijk! Tom is inderdaad de vriend van Zendaya. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van Spider-Man en zijn sindsdien heel close. Ze houden hun relatie meestal privé, maar af en toe delen ze wel schattige foto's samen op social media. Ze zijn niet getrouwd, maar wie weet wat de toekomst brengt? Ze lijken in ieder geval heel gelukkig samen. Dus, dat is wat ik weet over Tom Holland. Een getalenteerde acteur en danser, en de vriend van Zendaya.

Tom Holland Instagram foto’s

Hey daar! Ben jij ook zo'n fan van Tom Holland, onze favoriete Spiderman en vriend van Zendaya? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Dus scroll snel naar beneden en geniet van deze kiekjes. Laat ons in de reacties weten welke foto jouw favoriet is. Veel kijkplezier!

Wie gingen Tom Holland voor?

Zendaya, de getalenteerde actrice en zangeres, houdt haar privéleven meestal heel privé. Ze heeft in het verleden wel een paar keer een relatie gehad, maar ze praat er niet veel over. Een van haar bekende ex-vriendjes is Trevor Jackson, een acteur en zanger. Ze waren samen van 2012 tot 2016, maar ze hebben nooit officieel bevestigd dat ze een stel waren. Ze zeiden altijd dat ze gewoon goede vrienden waren. Een andere man die in verband is gebracht met Zendaya is haar 'Euphoria' co-ster Jacob Elordi. Ze werden vaak samen gezien, maar ze hebben nooit bevestigd dat ze een relatie hadden. Dus, hoewel Zendaya een paar keer is gekoppeld aan andere beroemdheden, houdt ze haar liefdesleven meestal voor zichzelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook