Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Andrew Taggart: de Vriend van Selena Gomez – Foto’s en Details

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriend van Selena Gomez is? Nou, je bent niet de enige! Selena Gomez, de populaire zangeres en actrice, houdt haar privéleven meestal vrij privé. Maar soms geeft ze ons een klein kijkje in haar leven. In dit artikel gaan we het hebben over de vriend van Selena Gomez. Dus als je nieuwsgierig bent naar wie haar hart heeft gestolen, blijf dan lezen!

Selena Gomez, wat we weten

Selena Gomez is een bekende zangeres en actrice. Je kent haar misschien van haar rol als Alex Russo in de Disney-serie 'Wizards of Waverly Place'. Ze heeft ook in films gespeeld, zoals 'Spring Breakers' en 'The Fundamentals of Caring'. Maar Selena is niet alleen actrice, ze is ook een succesvolle zangeres.

Ze heeft veel hits gehad, zoals 'Come & Get It', 'Good for You' en 'Bad Liar'. Selena is ook bekend om haar stijl. Ze ziet er altijd prachtig uit op de rode loper. Bovendien zet ze zich in voor goede doelen en spreekt ze openlijk over haar strijd met mentale gezondheid. Ze is echt een rolmodel voor veel jonge mensen.

De vriend van Selena Gomez 

Andrew Taggart is een bekende DJ en muziekproducent, vooral bekend als de helft van het populaire DJ-duo The Chainsmokers. Hij is geboren op 31 december 1989 in Portland, Maine, Verenigde Staten. Wat betreft zijn relatie met Selena Gomez, er zijn geen officiële berichten of bevestigingen dat ze ooit een stel zijn geweest. Het lijkt erop dat dit een gerucht is dat rondgaat.

Andrew heeft in het verleden wel relaties gehad met andere bekende vrouwen, zoals het Instagram-model Haley Rowe, maar er is geen informatie dat hij ooit getrouwd is geweest.Dus, om het kort te houden, Andrew Taggart is een succesvolle DJ en muziekproducent, maar hij is niet de vriend of echtgenoot van Selena Gomez.

Instagram van Andrew Taggart

Hey daar! Ben je ook zo'n fan van Andrew Taggart, de vriend van Selena Gomez? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Neem snel een kijkje en geniet van deze prachtige plaatjes. Laat ons weten welke foto jouw favoriet is!

Selena Gomez haar vorige partners

Selena Gomez, de bekende zangeres en actrice, heeft in het verleden een paar bekende relaties gehad. Haar meest bekende relatie was met Justin Bieber. Ze waren een paar jaar samen, maar hadden ook veel ups en downs. Ze gingen uiteindelijk definitief uit elkaar in 2018. Selena heeft ook een tijdje gedate met The Weeknd, een andere bekende zanger.

Ze waren ongeveer 10 maanden samen voordat ze uit elkaar gingen. Selena heeft ook kort gedate met Nick Jonas, toen ze nog heel jong was. Dit zijn de meest bekende relaties van Selena, maar ze heeft ook nog andere kortere relaties gehad. Het is belangrijk om te onthouden dat Selena's liefdesleven haar eigen zaak is en dat we haar privacy moeten respecteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken