Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Colin Jost: Vriend van Scarlett Johansson – Foto’s en meer

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Scarlett Johansson is? Nou, je bent niet de enige! Scarlett is een van de meest geliefde actrices van Hollywood en haar privéleven is altijd een onderwerp van interesse geweest. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de speciale vrouw in haar leven. Dus leun achterover, ontspan en lees verder om meer te weten te komen over de vriendin van Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson, wat we weten

Scarlett Johansson is een bekende actrice uit Amerika. Je kent haar misschien wel van haar rol als Black Widow in de Marvel films. Ze speelt in deze films een superheldin die de wereld redt. Maar ze heeft ook in andere films gespeeld. Bijvoorbeeld in 'Lost in Translation', een film die veel prijzen heeft gewonnen. Scarlett is niet alleen actrice, maar ook zangeres. Ze heeft al een paar albums uitgebracht. Ze is dus echt een multitalent! Naast haar werk in de film- en muziekwereld, zet Scarlett zich ook in voor goede doelen. Ze vindt het belangrijk om iets terug te geven aan de wereld. Een echte superheldin, toch? (Foto geplaatst door een fan account, helaas heeft Scarlett geen instagram).

De vriend van Scarlett Johansson 

Colin Jost is een bekende Amerikaanse komiek, acteur en schrijver. Hij is vooral bekend van het populaire tv-programma 'Saturday Night Live', waar hij al sinds 2005 werkt. Colin schrijft niet alleen grappen voor de show, maar presenteert ook het nieuwssegment 'Weekend Update'. Maar wist je dat Colin Jost ook de man is van de beroemde actrice Scarlett Johansson? Ja, dat klopt! Ze zijn in 2020 getrouwd. Scarlett is een van de grootste sterren van Hollywood. Ze heeft in veel films gespeeld, waaronder de superheldenfilm 'The Avengers'. Colin en Scarlett zijn een echt powerkoppel. Ze houden hun privéleven meestal uit de schijnwerpers, maar af en toe delen ze een glimp van hun gelukkige leven samen. Ze hebben zelfs een kindje samen. Dus ja, Colin Jost is niet alleen grappig en getalenteerd, maar ook een trotse echtgenoot en vader!

Instagram van Colin Jost

Hey daar! Ben je ook zo'n fan van Colin Jost, de vriend van Scarlett Johansson? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Neem snel een kijkje en geniet van deze grappige en charmante man. Laat ons weten welke foto jouw favoriet is!

Scarlett Johansson haar vorige partners

Scarlett Johansson, een bekende Hollywood-actrice, heeft een interessante liefdesgeschiedenis. Voordat ze met Colin Jost trouwde, was ze twee keer eerder getrouwd. Haar eerste huwelijk was met acteur Ryan Reynolds. Ze waren getrouwd van 2008 tot 2011. Na haar scheiding van Reynolds, trouwde Scarlett met de Franse journalist Romain Dauriac. Ze hebben samen een dochter, Rose. Helaas eindigde ook dit huwelijk in een scheiding in 2017. Scarlett heeft ook een paar bekende ex-vriendjes, waaronder acteur Josh Hartnett. Ze waren een stel van 2005 tot 2007. Dus ja, Scarlett heeft een behoorlijk interessante liefdesgeschiedenis, nietwaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken