Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Nick Jonas: de charismatische vriend van Priyanka Chopra – Foto’s en meer!

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Priyanka Chopra is? Nou, je bent niet de enige! Priyanka is een wereldberoemde actrice en voormalig Miss World, dus het is geen verrassing dat mensen nieuwsgierig zijn naar haar persoonlijke leven. In dit artikel gaan we je alles vertellen over de speciale vrouw in Priyanka's leven. Dus leun achterover, ontspan en lees verder om meer te weten te komen over de vriendin van Priyanka Chopra.

Waar we Priyanka Chopra van kennen

Priyanka Chopra is een bekende actrice en zangeres uit India. Je kent haar misschien wel van haar rol in de Amerikaanse tv-serie 'Quantico'. Ze speelde daar de hoofdrol als Alex Parrish, een FBI-agent. Maar ze heeft ook in veel Bollywood-films gespeeld. Naast acteren, zingt Priyanka ook. Ze heeft een paar singles uitgebracht die best wel populair zijn geworden. Ze is ook een voormalig Miss World, ze won deze titel in 2000. Priyanka is getrouwd met de Amerikaanse zanger Nick Jonas. Ze zijn een van de meest beroemde koppels in de showbizz. Priyanka is dus een echte superster, zowel in India als in de rest van de wereld.

Nick Jonas, de vriend van Priyanka Chopra 

Nick Jonas is een bekende Amerikaanse zanger, songwriter en acteur. Hij is vooral bekend van de popgroep de Jonas Brothers, die hij vormde met zijn broers Kevin en Joe. Maar Nick is niet alleen een getalenteerde muzikant, hij is ook een succesvolle acteur. Hij heeft in verschillende films en tv-series gespeeld.Maar wist je dat Nick Jonas ook getrouwd is? Ja, dat klopt! Hij is getrouwd met de prachtige en getalenteerde Priyanka Chopra. Priyanka is een Indiase actrice en winnares van de Miss World-verkiezing in 2000. Ze zijn in 2018 getrouwd en hun huwelijk was een groot evenement, met traditionele Indiase en westerse ceremonies. Ze zijn echt een powerkoppel!Dus, als je Nick Jonas kent van zijn muziek of films, vergeet dan niet dat hij ook een liefhebbende echtgenoot is. En als je Priyanka Chopra kent van haar acteerwerk of als Miss World, vergeet dan niet dat ze getrouwd is met een van de Jonas Brothers! Ze zijn echt een geweldig stel.

Instagram van Nick Jonas

Hey daar! Ben jij ook zo'n fan van Nick Jonas, de getalenteerde zanger en vriend van Priyanka Chopra? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn beste Instagram foto's verzameld. Neem snel een kijkje en geniet van deze prachtige plaatjes. Wie weet doe je nog wat inspiratie op voor je eigen Instagram feed!

Priyanka Chopra haar vorige partners

Voordat Priyanka Chopra met Nick Jonas trouwde, had ze een paar andere relaties. Ze is altijd heel privé geweest over haar liefdesleven, dus we weten niet veel details. Maar we weten wel dat ze een relatie had met de Bollywood-acteur Shahid Kapoor. Ze waren samen toen ze samenwerkten aan de film 'Kaminey'. Er waren ook geruchten dat ze iets had met Akshay Kumar, een andere Bollywood-ster, toen ze samen in verschillende films speelden. Maar Priyanka heeft nooit bevestigd of ontkend dat ze een relatie met hem had. Ze heeft ook een tijdje gedate met Harman Baweja. Ze waren samen toen ze de film 'Love Story 2050' maakten. Maar ze gingen uit elkaar en Priyanka zei later dat het haar fout was dat de relatie niet werkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

Stop met werken met je handen, tijd voor wat speeltjes!

Bekijken