Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Dylan Drossaers: Foto’s en Verhalen van de Vriend van Nikkie de Jager

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is een wereldberoemde make-up artiest en YouTube-ster. Maar wie is eigenlijk de vriend van Nikkie de Jager? In dit artikel gaan we je alles vertellen over deze bijzondere man. Hij is niet alleen de steun en toeverlaat van Nikkie, maar ook een inspirerende persoonlijkheid op zich. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager is een bekende Nederlandse make-up artiest en beautyvlogger. Je kent haar waarschijnlijk van haar YouTube-kanaal 'NikkieTutorials'. Hier deelt ze make-up tutorials, product reviews en persoonlijke verhalen. Nikkie is ook bekend omdat ze in 2020 openlijk uitkwam als transgender.

Dit deed ze in een krachtige video op haar YouTube-kanaal. Ze heeft veel lof en steun gekregen voor haar moed om haar verhaal te delen. Nikkie is ook bekend van televisie. Ze was de online presentator van het Eurovisie Songfestival in 2020 en ze heeft meegedaan aan het Amerikaanse programma 'The Ellen DeGeneres Show'. Nikkie is een inspiratie voor velen, niet alleen vanwege haar make-up skills, maar ook vanwege haar kracht en positiviteit.

Wie is de vriend van Nikkie de Jager? 

Dylan Drossaert is de man van Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials. Nikkie is een bekende Nederlandse make-upartiest en YouTuber. Dylan en Nikkie zijn al een tijdje samen en ze hebben hun verloving in augustus 2019 aangekondigd. 

Dylan is niet zo bekend als Nikkie, maar hij verschijnt soms in haar video's en op haar sociale media. Hij werkt in de luchtvaartindustrie. Ze lijken heel gelukkig samen en steunen elkaar door dik en dun. Nikkie en Dylan zijn sinds kort officieel man en vrouw van elkaar.

Dylan Drossaers Instagram foto’s

Hey daar! We hebben een leuke verrassing voor je. We gaan een aantal Instagram foto's delen van Dylan Drossaers, de vriend van Nikkie de Jager. Hij heeft een aantal geweldige foto's die je echt moet zien. Dus waar wacht je nog op? Scroll snel naar beneden en bekijk de foto's. We beloven je, ze zijn de moeite waard!

Vorige relaties van Nikkie de Jager

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is een bekende Nederlandse make-up artiest en YouTube-ster. Ze is open over haar leven, maar houdt haar liefdesleven meestal privé. Voordat ze een relatie kreeg met Dylan, had ze een andere vriend. Zijn naam is Rick Smit.

Ze waren een paar jaar samen, maar besloten uiteindelijk om uit elkaar te gaan. Nikkie heeft nooit veel details gedeeld over hun relatie of de reden van hun breuk. Ze heeft altijd respect gehad voor hun privacy. Na Rick heeft Nikkie de liefde weer gevonden, maar we zullen het niet over die persoon hebben. Het is duidelijk dat Nikkie gelukkig is in de liefde en dat is het belangrijkste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook