Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Machine Gun Kelly: De Vriend van Megan Fox – Exclusieve Foto’s en Inside Story

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Megan Fox is? Megan Fox, de prachtige actrice die we allemaal kennen van films als 'Transformers' en 'Jennifer's Body', is niet meer vrijgezel. Ze heeft een relatie met een bekende muzikant. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder om te ontdekken wie de gelukkige vriendin van Megan Fox is!

Waar we Megan Fox van kennen

Megan Fox is een bekende Amerikaanse actrice. Je kent haar waarschijnlijk van haar rol in de film 'Transformers'. In deze film speelde ze de rol van Mikaela Banes, de vriendin van de hoofdpersoon. Ze was ook te zien in de tweede film van de serie. Maar Megan heeft in nog veel meer films gespeeld. Zo was ze bijvoorbeeld ook te zien in 'Teenage Mutant Ninja Turtles'. Megan is niet alleen bekend vanwege haar acteerwerk. Ze is ook een model. Ze heeft voor verschillende grote merken gewerkt. Megan is dus een echte Hollywood-ster. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen. Ze is dus niet alleen actrice en model, maar ook moeder.

De vriend van Megan Fox 

Machine Gun Kelly, wiens echte naam Colson Baker is, is een Amerikaanse rapper, zanger, songwriter en acteur. Hij is vooral bekend om zijn snelle rapstijl en zijn controversiële teksten. Maar wist je dat hij ook de vriend van actrice Megan Fox is? Ze zijn een van de meest besproken koppels in Hollywood. Ze ontmoetten elkaar op de set van de film 'Midnight in the Switchgrass'. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze zijn nog niet getrouwd, maar ze lijken heel gelukkig samen. Megan heeft zelfs een paar keer gezegd dat ze denkt dat Machine Gun Kelly haar tweelingvlam is. Dat is een term die mensen gebruiken om een diepe, bijna bovennatuurlijke verbinding met iemand te beschrijven. Dus wie weet, misschien horen we binnenkort wel trouwklokken luiden voor dit stel!

Foto's van Machine Gun Kelly

Hey daar! Ben jij ook zo'n fan van Machine Gun Kelly, de vriend van Megan Fox? Dan hebben we iets leuks voor je. Hieronder hebben we een aantal van zijn coolste Instagram foto's verzameld. Neem snel een kijkje en geniet van deze unieke kijk in het leven van deze rockster. Laat ons weten welke foto jouw favoriet is!

Vorige relaties van Megan Fox

Megan Fox, de prachtige actrice die we allemaal kennen van films als "Transformers" en "Jennifer's Body", heeft een interessante liefdesgeschiedenis. Voordat ze met haar huidige partner was, had ze een lange relatie met Brian Austin Green. Ze ontmoetten elkaar op de set van een tv-show toen Megan nog maar 18 was. Brian was toen al een bekende acteur dankzij zijn rol in "Beverly Hills, 90210". Ze waren on-and-off voor een paar jaar, maar uiteindelijk trouwden ze in 2010. Samen hebben ze drie kinderen. Helaas eindigde hun huwelijk in 2020. Megan heeft ook een paar andere bekende exen, maar Brian is zeker de meest opvallende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook