Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Tom Ackerley: De onbekende vriend van Margot Robbie – Exclusieve foto’s

Hey daar! Heb je je ooit afgevraagd wie de vriendin van Margot Robbie is? Deze Australische actrice, bekend van films als 'The Wolf of Wall Street' en 'Suicide Squad', heeft een interessant liefdesleven dat we graag met je delen. In dit artikel duiken we in de details en vertellen we je alles over de vriendin van Margot Robbie. Blijf lezen als je nieuwsgierig bent!

Waar we Margot Robbie van kennen

Margot Robbie is een bekende actrice uit Australië. Je kent haar misschien wel van haar rol als Harley Quinn in de film 'Suicide Squad'. Ze speelde ook in 'The Wolf of Wall Street' naast Leonardo DiCaprio. Margot is niet alleen een geweldige actrice, maar ook een echte schoonheid. Ze is zelfs een paar keer uitgeroepen tot een van de mooiste vrouwen ter wereld! Maar ze is niet alleen maar mooi, ze is ook heel slim en getalenteerd. Ze heeft haar eigen productiebedrijf opgericht en produceert nu ook films. Margot is dus een echte powervrouw in Hollywood. Ze is een voorbeeld voor veel jonge vrouwen en meisjes die ook actrice willen worden.

De vriend van Margot Robbie 

Tom Ackerley is niet de vriendin, maar de echtgenoot van Margot Robbie. Ze zijn getrouwd sinds 2016. Tom is een Britse filmproducent en regisseur. Hij is vooral bekend van zijn werk aan films zoals 'I, Tonya' en 'The Brothers Grimsby'. Tom en Margot hebben elkaar ontmoet op de set van de film 'Suite Française' in 2013. Ze werden goede vrienden en later werd hun vriendschap een romantische relatie. Ze houden hun privéleven graag uit de schijnwerpers, maar af en toe delen ze wel wat lieve momenten op sociale media. Tom en Margot werken ook samen in hun productiebedrijf, genaamd LuckyChap Entertainment. Ze zijn een krachtig koppel in Hollywood en blijven samenwerken aan geweldige projecten.

Foto's van Tom Ackerley

Hey daar! Ben je nieuwsgierig naar Tom Ackerley, de vriend van Margot Robbie? Dan zit je hier goed! We hebben een aantal geweldige Instagram foto's van hem verzameld die je echt moet zien. Scroll snel naar beneden en bekijk ze. Je zult versteld staan van zijn charme en stijl. Veel kijkplezier!

Margot Robbie haar vorige partners

Margot Robbie is een bekende Australische actrice die je misschien kent van films als 'The Wolf of Wall Street' en 'Suicide Squad'. Maar weet je ook iets over haar liefdesleven? Voordat ze trouwde, had Margot een paar relaties. Ze houdt haar privéleven echter graag privé, dus er is niet veel bekend over haar vorige partners. Wat we wel weten, is dat ze een relatie had met een man genaamd Henry Aitken. Ze ontmoetten elkaar op de set van de film 'Z for Zachariah' in 2014. Maar zoals bij veel relaties in Hollywood, duurde het niet lang. Na een paar maanden gingen ze uit elkaar. Dat is eigenlijk alles wat we weten over Margot's vorige relaties. Ze is altijd heel discreet geweest over haar liefdesleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook