Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Jeroen Rietbergen: Vriend van Linda de Mol – Exclusieve Foto’s en Verhalen

Linda de Mol, wie kent haar niet? Ze is een van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie. Maar wie is eigenlijk de vriend van Linda de Mol? In dit artikel gaan we je alles vertellen over deze bijzondere man. We duiken in zijn leven, zijn relatie met Linda en nog veel meer. Dus, ben je nieuwsgierig naar de vriend van Linda de Mol? Blijf dan zeker lezen!

Waar we Linda de Mol van kennen

Linda de Mol is een bekende naam in Nederland. Je kent haar waarschijnlijk als presentatrice van populaire tv-programma's zoals "Ik hou van Holland" en "Miljoenenjacht". Maar Linda is niet alleen presentatrice, ze is ook actrice. Ze speelde bijvoorbeeld in de serie "Gooische Vrouwen".

Linda is ook bekend omdat ze haar eigen tijdschrift heeft, dat heet "LINDA.". Ze komt uit een echte tv-familie, want haar broer is John de Mol. Hij is de baas van Talpa, een groot tv-bedrijf. Linda is dus een echte duizendpoot in de tv-wereld. Ze is niet alleen maar op tv, maar doet ook veel achter de schermen. Ze is een van de bekendste gezichten op de Nederlandse televisie.

De vriend van Linda de Mol 

Jeroen Rietbergen is een bekende Nederlandse muzikant. Hij is de vriend van Linda de Mol! Ze zijn al heel lang samen, maar ze zijn niet getrouwd. Jeroen is vooral bekend als pianist en toetsenist. Hij heeft met veel bekende artiesten samengewerkt. Ook is hij de bandleider van de band van The Voice of Holland. Dat is een heel bekend televisieprogramma. Jeroen is dus een echte muziekman. Hij en Linda zijn heel gelukkig samen. Ze hebben samen twee kinderen. Jeroen is dus niet alleen een muzikant, maar ook een vader. Hij houdt van zijn gezin en van muziek maken. Dat is wat we over Jeroen Rietbergen kunnen vertellen.

Foto's van Jeroen Rietbergen

Hey daar! Ben je ook zo'n fan van Jeroen Rietbergen, de getalenteerde muzikant en vriend van Linda de Mol? Helaas heeft Rietbergen geen instagram account, wegens het drama van TVOH zijn er ook weinig fan posts te vinden, daarom hier wat posts van Linda zelf.

Vorige relaties van Linda de Mol

Linda de Mol, een bekende Nederlandse televisiepresentatrice, heeft in haar leven een aantal relaties gehad. Voordat ze een relatie kreeg met Jeroen Rietbergen, was ze samen met Sander Vahle. Sander is de vader van haar twee kinderen, Julian en Noa. Ze waren samen van 1995 tot 2007.

Voordat ze met Sander was, had Linda een relatie met Guus Verstraete. Guus was een bekende televisieregisseur. Ze waren samen van 1984 tot 1991. Naast deze relaties heeft Linda ook kortstondige relaties gehad met andere mannen, maar deze waren minder serieus. Het is duidelijk dat Linda in haar leven veel liefde heeft gekend en ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook