Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Ontdek Bas van Veggel: de Charmante Vriend van Lieke van Lexmond – Foto’s en Meer

Hey daar! Heb jij je ooit afgevraagd wie de vriend van Lieke van Lexmond is? Nou, je bent niet de enige! Lieke is een bekende Nederlandse actrice en presentatrice die we allemaal kennen en waarderen. Maar wie is die speciale persoon in haar leven? In dit artikel gaan we je alles vertellen over de vriend van Lieke van Lexmond. Dus blijf lezen, want je wilt deze details echt niet missen!

Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond is een bekende Nederlandse actrice en presentatrice. Je kent haar misschien wel van de populaire soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' waar ze de rol van Charlie Fischer speelde. Maar ze heeft ook in andere series en films gespeeld.

Naast acteren, presenteert Lieke ook verschillende tv-programma's. Zo was ze bijvoorbeeld de presentatrice van 'The Voice Kids'. Lieke is niet alleen op tv te zien, maar ook op social media is ze erg actief. Ze deelt daar regelmatig foto's en verhalen van haar dagelijks leven. Lieke is dus een echte duizendpoot in de entertainmentwereld!

Bas van Veggel, de vriend van Lieke van Lexmond 

Bas van Veggel is een bekende Nederlandse zakenman. Hij is de zoon van vastgoedmagnaat Tom van Veggel. Bas is vooral bekend vanwege zijn relatie met de bekende Nederlandse actrice en presentatrice Lieke van Lexmond. Ze zijn niet alleen vriend en vriendin, maar ook man en vrouw. Ze hebben elkaar het ja-woord gegeven in 2016. Het stel heeft samen twee kinderen, een jongen en een meisje.

Bas is een succesvolle ondernemer en houdt zijn privéleven graag uit de media. Hij steunt Lieke in haar carrière en is vaak aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen in haar leven. Ondanks zijn succesvolle carrière, is Bas een nuchtere man die met beide benen op de grond staat. Hij is een liefdevolle vader en echtgenoot en samen met Lieke vormt hij een prachtig gezin.

Instagram van Bas van Veggel

Hey daar! Ben je nieuwsgierig naar de Instagram foto's van Bas van Veggel, de vriend van Lieke van Lexmond? Dan zit je hier goed! Hieronder hebben we een selectie van zijn leukste en meest interessante foto's verzameld. Neem snel een kijkje en ontdek meer over deze fascinerende man. Veel kijkplezier!

Vorige relaties van Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond, een bekende Nederlandse actrice en presentatrice, heeft een interessante liefdesgeschiedenis. Voordat ze haar huidige partner ontmoette, had ze relaties met verschillende mannen. Een van haar bekende ex-vriendjes is Mark van Eeuwen.

Hij is ook een bekende acteur in Nederland. Ze waren samen toen ze allebei in de populaire soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' speelden. Na Mark was er een relatie met Jurriaan Oerlemans, de broer van producent Reinout Oerlemans. Helaas hield ook deze relatie geen stand. Lieke heeft altijd een positieve houding gehad over haar liefdesleven en ziet elke relatie als een leermoment. Ze is nu gelukkig met haar huidige partner en ze hebben samen twee kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook