Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Verschillende verjaardagskaarten: geef de juiste kaart aan elke jarige

Het valt niet altijd mee om een leuke en geschikte verjaardagskaart te vinden. Er is voldoende keuze, maar de meeste kaarten zijn vrij standaard. Ze passen niet bij het cadeau en ook niet bij de persoon die je wilt verrassen. Ben je kritisch op de geschenken die je geeft en wil je er zeker van zijn dat je de jarige een geweldige verjaardagskaart geeft? In de webshop van Hallmark vind je diverse opties voor verschillende doelgroepen. Kijk vooral rond en laat je verrassen. 

Verjaardagskaart voor een man

Een kaart voor een verjaardag man kan soms lastig uitzoeken zijn, want sommige kaarten kunnen nogal vrouwelijk overkomen. Bloemen, slingers en romantische quotes vallen minder goed in de smaak bij een man. Het liefste wil je kaarten met een paar klinkende glazen bier of humoristische teksten of foto’s. Een leuke foto of quote die verwijst naar de sportieve hobby van de jarige, valt ook altijd goed in de smaak. Maak het af met een passend cadeau en je geschenk blijft nog lang een leuke herinnering. 

Mooie kaarten voor vrouwen 

De kaart verjaardag van een vrouw mag juist wel weer wat romantischer en uitbundiger. Als je vriendin, tante, moeder of nichtje jarig is, dan is het juist leuk om uit te pakken. Vrouwen zijn doorgaans gek op ballonnen, cupcakes, afbeeldingen met de natuur en zachte kleuren. Ook speciale merken zoals Disney, Marjolein Bastin en Forever Friends toveren bij de vrouwelijke jarige een lach op het gezicht. 

Kaarten voor dierenliefhebbers

Dierenliefhebbers: dat kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. Als jouw jarige een typische honden- of kattenliefhebber is, dan kies je natuurlijk voor een kaart met zo’n afbeelding. Zo laat je zien dat je de jarige kent en dat je graag je best doet voor de ander. Hou je dus vooral niet in met het verrassen van de ander. Zeker niet als je weet wat de ander leuk vindt. 

Verjaardagskaarten voor kinderen 

Kaarten voor kinderen zijn net weer anders dan die voor volwassenen. Kinderen houden van tekenfilmfiguurtjes, schattige plaatjes van dieren, veel glitters en kleuren of kaarten met een leuk muziekje. Daarnaast houden kinderen ervan om de kaarten te verzamelen of op te hangen in hun kamer na hun verjaardag. Wil je dat jouw kaart er tussen hangt? Zoek dan een leuke uit met dat ene stripfiguurtje of ga los met de glitters op de kaart. 

Zoek je een leuke verjaardagskaart en weet je even niet waar je moet kijken? Of ben je de ‘gewone’ kaarten uit de supermarkt een beetje beu? Kijk dan op de webshop van Hallmark en laat je verrassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook