Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Verschillende manieren om boobtape te gebruiken

Boobtape, ook wel bekend als fashiontape, is een veelzijdig hulpmiddel dat vrouwen helpt om hun borsten op hun plaats te houden en een prachtig decolleté te creëren. Hoewel het oorspronkelijk ontworpen is om te gebruiken met strapless jurken en tops, zijn er nog veel meer creatieve manieren om boobtape te gebruiken. In deze blog gaan we dieper in op verschillende stijlen en mogelijkheden van boob tape, zodat je geïnspireerd raakt en zelfverzekerd aan de slag kunt!

De basisprincipes van boob tape

Voordat we ingaan op specifieke stijlen, is het belangrijk om de basisprincipes van borst tapen te begrijpen. Koop niet zomaar wat en doe eerst goed onderzoek naar huidvriendelijke boob tape. Boobtape is een elastisch ademende katoenen tape, voorzien van een huidvriendelijke acryl lijmlaag. De tape is vaak in verschillende kleuren te verkrijgen. Het gebruik van een huidvriendelijke tape is essentieel om irritatie te voorkomen. Zorg ervoor dat je de tape niet te strak aantrekt, om ongemak en schade aan de huid te voorkomen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je huid schoon en droog is voordat je begint.

De klassieke lift

Een veelvoorkomende reden om je borsten te tapen is om een liftend effect te creëren. Begin met het aanbrengen van een strook tape onder je borst en trek deze voorzichtig omhoog naar de gewenste hoogte. Zorg ervoor dat je de tape stevig aandrukt om een goede ondersteuning te bieden. Herhaal dit aan de andere kant voor symmetrie. Deze techniek geeft je een natuurlijke lift zonder het gebruik van bh-bandjes. 

De strapless bandeau 

Wil je een open rug of een strapless outfit aan? Dan kun je het beste de bandeau look creëren. De bedoeling is dat je tape horizontaal gaat plakken. Je gebruikt ongeveer 2 of 3 plakken tape voor deze look. Je borsten krijgen hiermee een lift en alles blijft mooi op zijn plek.

De gekruiste stijl

Je kunt er ook voor kiezen om de crossover look te creëren. Je plakt de tape horizontaal in een kruis over de borsten. Deze stijl is ideaal voor vrouwen met wat zwaardere borsten of voor vrouwen bij wie de borsten wat meer naar buiten staan. De tape zorgt voor net wat meer ondersteuning en houdt je borsten goed op zijn plek.

Vervanging van de gewone bh

De tape kan ook gewoon vervanging zijn van de gewone bh zonder dat het zichtbaar is. Je wilt eigenlijk gewoon de borsten afdekken en niet per se een lift creëren. Je ziet dus geen bandjes, maar je hebt wel de juiste ondersteuning. Knip de juiste formaat zodat de tape precies over je borsten past en plak de tape verticaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook