Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Verschillende cosmetische behandelingen

De natuur een klein beetje helpen, dit kan met een cosmetische behandeling. Minder rimpels, vollere lippen, puistjes verwijderen. Het is allemaal mogelijk door middel van een simpele cosmetische behandeling. Tegenwoordig is het heel normaal, en waarom ook niet? Het kan een onzekerheid wegnemen en je schoonheid nog meer naar voren laten komen! Er zijn vele mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan botox of fillers. In dit artikel bespreken we een aantal populaire behandelingen.

Botox

Deze behandeling wordt meestal gebruikt om rimpels weg te werken. Botox is eigenlijk gewoon een merknaam voor de stof Botuline-toxine. Er bestaan dus nog meer merken, maar de bekendste is toch wel botox. Dit is een natuurlijke eiwit die spieren tijdelijk ontspant. Hierdoor ontplooien rimpels zich en zijn nauwelijks tot niet meer zichtbaar! De welbekende fronsrimpels, rimpels rond de mond, lachrimpels bij de ogen. Dit zijn rimpels die mensen vaak weg laten werken met botox. 

Fillers

Een andere populaire behandeling is een fillerbehandeling. Bij fillers wordt de stof hyaluronzuur ingespoten. Dit is een lichaamseigen stof die van nature voorkomt in onze huid. De stof zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd is. Hoe ouder je wordt, hoe minder hyaluronzuur er in je huid voorkomt. Ook fillers kunnen dus gebruikt worden om rimpels tegen te gaan en om er jong uit te blijven zien. Met fillers wordt ook volume gecreëerd op bepaalde plekken. Het is bijvoorbeeld een simpele oplossing om je lippen of jukbeenderen net dat beetje meer volume te geven.

Ooglidcorrectie

De welbekende ooglidcorrectie is ook een populaire cosmetische ingreep. Van hangende oogleden kun je een vermoeiende uitstraling krijgen en zelfs hoofdpijn of een zwaar gevoel hebben. Het komt vaak voor als je wat ouder wordt. Bij een ooglidcorrectie wordt de overtollige huid weggesneden. Dit lift de ogen en hierdoor krijg je weer een frisse en jonge uitstraling. Zeg maar dag tegen die hangende oogleden!

Acnebehandeling

Puistjes, we hebben er allemaal wel eens last van gehad. Je kunt je vast nog wel herinneren dat je er niet zo vrolijk van werd als puber. Ook op latere leeftijd hebben sommige mensen last van acne. Het zijn poriën die verstopt zijn. Tegenwoordig is er een ideale oplossing: peelings en laserbehandelingen.
Een medische peeling is een diepe reiniging van de verstopte poriën. Hierdoor verdwijnen de puistjes en daarnaast voorkomt het nieuwe verstoppingen. Door acne kunnen er ook littekens onstaan in je gezicht. De laserbehandeling zorgt er dan weer voor dat deze verdwijnen. Met een stralend huidje als resultaat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook