Full Width Featured Image With Sidebar
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Upgrade je kledingkast met deze drie budgetproof hacks

Je denkt waarschijnlijk dat je kledingkast een upgrade geven een hoop geld gaat kosten. Maar dit is zeker niet waar. Een upgrade betekent niet direct alleen maar nieuwe spullen. Het betekent slim omgaan met wat je al in je kast hebt. Je zult merken dat jouw kledingkast boordevol potentie zit voor veel meer trendy outfits dan je denkt. Met deze hacks zorg jij ervoor dat je het maximale uit je kledingkast haalt zonder dat je daar veel geld aan uit hoeft te geven.

Doneer of recycle

Een belangrijke eerste stap in je kledingkast een upgrade geven, is het wegdoen van spullen die je niet meer gebruikt of gaat gebruiken. Heb je kleding waarvan je echt zeker weet dat je het niet meer gaat dragen? Geef het dan weg of recycle het! Door je kleding te doneren kun je iemand anders erg blij maken. Recyclen is ook een goede optie. Dit kun je doen bij kleding die niet meer zo mooi is doordat er bijvoorbeeld gaten inzitten. Lever het in bij een kledingcontainer en zo krijg jouw oude spul een tweede leven.

Wees creatief

Je kunt ontzettend creatief zijn met kleding. Met simpele basisitems maak je elk seizoen de leukste combinaties. Leg jij je rokjes altijd achterin je kast zodra de temperatuur daalt? Niet doen! Combineer een rokje met een panty, dikke trui en laarzen voor een trendy en lekkere warme winteroutfit. En denk je dat zomerjurkjes alleen voor de zomer zijn? Ook dat is zeker niet zo. Combineer je jurkje met stoere laarzen en een warm jasje voor een leuke outfit op koudere dagen. Of, als je wel van een fashion statement houdt, trek eens een trui over je jurkje aan. Het zal je verbazen hoeveel leuke combinaties er mogelijk zijn!

Accessoires

Niet alleen de kleding zelf is belangrijk wanneer je je kledingkast een upgrade wil geven. Accessoires zijn namelijk ook een erg belangrijk onderdeel van jouw kledingkast! Met de juiste accessoires kun je elke outfit wel een boost geven. Heb je bijvoorbeeld veel simpele truien of shirts in je kast? Combineer ze eens met een mooie ketting of grote statement oorbellen. Zo geef je direct een trendy twist aan je basics. Andere leuke accessoires die een outfit helemaal af kunnen maken zijn ringen of horloges. Je moet er hierbij wel opletten dat je de juiste kleur kiest. Ga of voor goud, of voor zilver. Over het algemeen staat namelijk één van deze twee kleuren jou een stuk beter dan de andere kleur. Weet je niet zeker welke van de twee jou beter staat? Vraag dit dan aan een vriendin of vriend. Hij/zij kan je hier zeker mee opweg helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook